yaren_dede
Üye
installserver exe nasıl kopyalanacak açıklarsan sevinirim
x-plore gir üzerine tıkla menü-düzenle-kopyala sonra taşıyacağın klasörün üstüne iki kere tıkla tamam
installserver exe nasıl kopyalanacak açıklarsan sevinirim
arkadaslar lütfen acil yardım. Telefonumun modeli E71 denilenleri basamak basamak uyguladım simdi program yüklemek istedigmde dosya bozuk uyarısı alıyorum. İnstallserver listesinde e71 olmadıgı icin installserver92'i kopyalamıstım ondan olabilirmi? Bide ben hangisini kopyalamam lazım?
Dosya bozuk uyarısı yanlış exe atmaktan olur. installserver91'i deneyin.arkadaslar lütfen acil yardım. Telefonumun modeli E71 denilenleri basamak basamak uyguladım simdi program yüklemek istedigmde dosya bozuk uyarısı alıyorum. İnstallserver listesinde e71 olmadıgı icin installserver92'i kopyalamıstım ondan olabilirmi? Bide ben hangisini kopyalamam lazım?
----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:10:16 ----------
Lütfenn acil yardımm telefona ne yaptım bilmiyorm ama ne program yükleyebiliyorum ne de kaldırabiliyorum yokmudur bu isi bilen biri?
arkadaslar lütfen acil yardım. Telefonumun modeli E71 denilenleri basamak basamak uyguladım simdi program yüklemek istedigmde dosya bozuk uyarısı alıyorum. İnstallserver listesinde e71 olmadıgı icin installserver92'i kopyalamıstım ondan olabilirmi? Bide ben hangisini kopyalamam lazım?
----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:10:16 ----------
Lütfenn acil yardımm telefona ne yaptım bilmiyorm ama ne program yükleyebiliyorum ne de kaldırabiliyorum yokmudur bu isi bilen biri?