Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
installserver exe nasıl kopyalanacak açıklarsan sevinirim

x-plore gir üzerine tıkla menü-düzenle-kopyala sonra taşıyacağın klasörün üstüne iki kere tıkla tamam

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

nazoxx

Üye
tesekkürler emeğine yüreğine sağlıık

kemal123456

kemal123456

Üye
kardesım mukemmelsın nokıa 500 de denedm sonuc mukemmel

nobreee

Üye
dostum dedıkklerını aynen yaptım.telı kapattım sonra tekrar actım ve 3 4 sanıye sonra ekran kıtlenıyo hıc bısey yapamıorum.acıl yardım et telefonu hıc kullanamıyorum suan

----------Eklendi @ 23:34:52 ---------- Yazıldı @ 23:30:14 ----------

bırı cevap yazsın ya neden boyle oldu.napıcam sımdı:((

eaglevision

Üye
C6-01 Belle sonuç başarılı..Teşekkürler..

canozturk05

Üye
nokia 6700 -- 6730 -- c5-00 başarılı.

buraks38

buraks38

Üye
C6 01 BELLE oldu ya az daha yapmayı bırakıyordum explorede takılmıstım ama hallettim

xtumayx

Üye
arkadaslar lütfen acil yardım. Telefonumun modeli E71 denilenleri basamak basamak uyguladım simdi program yüklemek istedigmde dosya bozuk uyarısı alıyorum. İnstallserver listesinde e71 olmadıgı icin installserver92'i kopyalamıstım ondan olabilirmi? Bide ben hangisini kopyalamam lazım?

----------Eklendi @ 01:16:47 ---------- Yazıldı @ 01:10:16 ----------

arkadaslar lütfen acil yardım. Telefonumun modeli E71 denilenleri basamak basamak uyguladım simdi program yüklemek istedigmde dosya bozuk uyarısı alıyorum. İnstallserver listesinde e71 olmadıgı icin installserver92'i kopyalamıstım ondan olabilirmi? Bide ben hangisini kopyalamam lazım?

Lütfenn acil yardımm telefona ne yaptım bilmiyorm ama ne program yükleyebiliyorum ne de kaldırabiliyorum yokmudur bu isi bilen biri?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Lütfenn acil yardımm telefona ne yaptım bilmiyorm ama ne program yükleyebiliyorum ne de kaldırabiliyorum yokmudur bu isi bilen biri?
Dosya bozuk uyarısı yanlış exe atmaktan olur. installserver91'i deneyin.

yaren_dede

yaren_dede

Üye

e71 hack konularını inceleseydin keske farklı bir yol izleniyor sanırım

xtumayx

Üye
91de olmadı hocam diger hack yöntemleri cok uzun en kolayı bu diye düşünmüştüm olaydı iyiydi ya :)

darmagan

Üye
en sonunda 5800 xm imi hackladım hacı:)

alixxxxx

Üye
arkadaşlar c6-01 belle de gizli dosyaları xplore ile actım fakat bin klasörü gorunmuyor kopyalama yapamyorum

hiksos

Üye
n8 belle suan denendi başarılı saol arkadasım

xtumayx

Üye
evett arkadaslar sonunda basardımm :)) e71 kullanan diger arkadaslar icinde yazayım installserver pack dosyasını symbian 9.2 modeline göre secin oluyor. Tesekkürler maxicep ;)

212celal

212celal

Üye
bu hack işlemi pc den mi yoksa tel den mi yapılıyor

teq1n

Üye
X-plore ayarlarınız aşağıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız. şeklinde bi ibre kullanmışsın kardeşim. fakat emin ol bu maddeye kadar herşeyi düzgünce uyguladım eminim .nasıl bu kadar emin olabiliyorsun dersen bi kaç kez aynı işlemleri tekrarladım çünkü ama benim takıldığım tek nokta

İnstallservers.exe dosyasını kopyalayacağım bir
c:\sys\bin konumuna atınız. yolunu bulamadım .daha doğrusu c:/sys/bin i buldum fakat dosya içine kopyalanamadı .ne yapmam gerekir ???

mmertd

Üye
Arkadaşlar ben o işlemleri yaptım şimdi nasıl belle yükleyeceğim.Yardım ederseniz sevinirim :)

n73cem

Üye
Nokia E7 Belle -> Denendi Sonuç Olumlu.
Başarılı Şekilde Hacklendi ve Unsigned Programları yükleyebiliyorum artık :)

Üst Alt