Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
ümran
Üye
c6-01 telefonda hepsini yaptım da yine sertifika hatası veriyo anlamadım gitti ...
turando77
Üye
ya arkadaşlar n95 te seçeneklere tam tıklıcam uygulama menüsüne dönüyo anlamadım gitti
stay23
Üye
c6-01 belle 111.030.0609.C00.01 Başarısız.
bebe_ruhi
Üye
antiviruste iken restore all dedigimde restore error hatasi veriyor aciklamada: this file alredy exisist diyor
bebe_ruhi
Üye
ok kardes olduuuu e7 belle
halootr
Üye
5800 da çalıştı çok sağol kardeş
alpaslan158
Üye
çok teşekkürler ne zamandır buna uğraşıyodum şimdi 2 dk da halloldu
kadmel
Üye
çok teşekkürle nokia e52 hack başarlı
ss258saido
Üye
c7 belle olumlu teşekkürler...
kuralsiz9
Üye
C6-01 Belle olumlu. Teşekkürler !
bymurderer
Üye
teşekkürler 5800 v60'da denendi ve sonuç başarılı (:
yaren_dede
Üye
...
m.murat.95
Üye
arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:Hack işleminde herhangi bir yanlışlık yaparsak çok kötü sonuçlar olur mu ? ve Hac yaparken hafıza kartını çıkarmak lazımmı veya daha sonra hafıza kartını taktığımızda sorun oluşur mu ???
meme4
Üye
nokia 603 başarılı teşekkürler...
atakan25
Üye
c6-01 belle oldu
maresal17
Üye
ben programları bile yükleyemiyorum arkadaş c6-01 kullanıyorum indirdim yüklerken sertifika hatası verdi
arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:Hack işleminde herhangi bir yanlışlık yaparsak çok kötü sonuçlar olur mu ? ve Hac yaparken hafıza kartını çıkarmak lazımmı veya daha sonra hafıza kartını taktığımızda sorun oluşur mu ???