Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

tüm adimlari yapmama ragmen sertifika hatasi diyor

Norton dosyasının süresi geçmiş sertifika hatası veriyor güncelleme yapılabilirmi

arkadaşlar nerden bilicem hacklendi ?

Link vere bilmirsiniz Unsigned
Orda neyi ise yazilcakmi ?

MAERKEK
Sorunsuz Bir sekilde indirildi Hack Olunmusdurmu

Tepkiler: MAERKEK ve Karacaahmet1993
northonsymbianhack uygulaması kurulmuyor sertifika gatasi veriyor

Allah razı olsun oldu

Tepkiler: ModX ve Mesut Aktaş
Selamunaleykum,
Bizde Nokia E6 Anna var hack islemi yapmak icin hangi surumunu nereden indirirsek indirelim nortonu sertifika hatası verdiginden dolayı bir turlu kuramıyoruz, bizim gibi hala bu telefonu kullanan var mı bilmiyorum ama bilen varsa bir el atarsa sevinirim...

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Her konuya yazmanızın size faydası olmaz. Bu konudaki anlatımları denerseniz olur. Yıllarca aynı yöntemi kullandım her Nokia modelinde her hangi bir sorun olmadı.

Her konuya yazmanızın size faydası olmaz. Bu konudaki anlatımları denerseniz olur. Yıllarca aynı yöntemi kullandım her Nokia modelinde her hangi bir sorun olmadı.

Hocam belki ben bir seyi yanlıs yapıyorum ama aylarca ugrastım olmuyor yazılanlara pek cevap veren de olmadıgı icin (sizi tenzih ederim) belki gormemislerdir diye diger konulara da yazdım. Nereden hangi kaynaktan hangi surumu yuklersem yukleyeyim hangi yontemi kullanırsam kullanayım telefon "suresi gecmis sertifika" diyor. Nortonsymbianhack, nortonsymbianhackLLD, UMUNokiaHack vs. ne denediysem hangisini indirdiysem hep aynı..

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu yöntemi deneyin, konu tarihine uygun şekilde telefon tarihini geri alıp deneyin.