Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

oldu kardes tesekkurler telefonum 5250

teşekkür ederim yardımın için yaptım sonunda

kova81

Üye
oldu ellerine sağlık

dedgi şekilde hepsini uyguladım ama gene sertifika hatası weriyo

Emrgncy

Üye
dedgi şekilde hepsini uyguladım ama gene sertifika hatası weriyo
C:/sys/bin klasörüne S^3 ler için olan installserver.exe dosyasını attın mı?
Attıysan bin klasörünü tekrar kontrol et, dosyanın orda olduğundan emin ol!

Ayrıca Rompatcher uygulamasını çalıştırınca içinde kaç adet yama görünüyor?

evet attım klasöre 2 tane gözükuyo

Emrgncy

Üye
evet attım klasöre 2 tane gözükuyo
biraz bekle upload edeyim

- - - Eklendi - - -

Linki tıkla ve zip dosyasını indir, x-plore ile dosyayı aç ve içinde bulunan dosyayı C:/patches klasörüne at.

Rompatcher uygulamasını çalıştır, artık içinde 3 adet yama görünecek, üçünüde aktif et tamamdır...

Artık unsigned uygulamaları yükleyebilirsin...

allah razi olsun . bn nokia 5230 kullaniyorum vallaha billaha oldu . suan acayip sewincliyim allah razi olsun butun dosyalari aciyo valla

Vatana Millete Hayırlı Uyqulama Olmuş

- - - Eklendi - - -

Burada Butun Millet SEVİNCİNDEN KEYF-İ ALEM olmus Seninde Yüzün Hep Gülsün

bide x-plore nin giriş şifresini yazsanız her şifreyi denedim girmiyor

- - - Eklendi - - -

1.33 versiyonunu buldum gerek kalmadı

c6 01 de denedim hepsini yaptim kapatipp actim ama x ploreden kalan ksmi yapamadim bi yardim edin coq acil

Emrgncy

Üye
c6 01 de denedim hepsini yaptim kapatipp actim ama x ploreden kalan ksmi yapamadim bi yardim edin coq acil

x-plorden kalan kısım derken C:/sys/bin konumuna exe dosyası atılması olayını kastediyorsan gayet basit bir olay.

x-plore ile dosyanın bulunduğu zip dosyasını aç ve içindeki dosyayı seçeneklerden işaretle, sonra yine seçeneklerden çıkar de ve hedef olarak
C:/sys/bin konumunu seç...

yapamazsan mesaj at.

x ploreden isaretledim symbian 3 dosyasini ama yapamadim kardes bi de program ingilizce olunca iki kat zorlasiyo is..(

Emrgncy

Üye
x ploreden isaretledim symbian 3 dosyasini ama yapamadim kardes bi de program ingilizce olunca iki kat zorlasiyo is..(

E önce x-plore u türkçeleştirsene ayarlardan, aşağıdaki yolu izle

Menü / tools/ configuration/ açılan sayfada aşağı doğru in ve language yazan yerdeki ok işretlerine dil türkçe olana kadar tıkla...

çıkarma işlemine gelince, sen daha C:/ kök dizinini seçer seçmez oraya çıkarıyordur, sende çıkardığı yerdeki dosyayı yine x-plore ile önce sys klasörüne ordanda bin klasörüne atıp telefonu restart yap tamam dır...

Ayrıca yine x-plore ile C:/patches klasörüne instalserverRP+v1.7.rmp dosyaysını atman gerekli, o dosya birinci sayfada ekte olacak bulamazsan mesaj at,

O işlemide yaptıktan sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki 3 yamayıda aktif et hack işlemi tamamdır...

installserverrp+1.7pm dosyasi yoq qardes digerleri olumlu simdiilik bakalim ama sadece o dosya yoq..)

- - - Eklendi - - -

dedigin dosyanin zip ini buldum daha sonra patches dosyasina da attim diger isldmleri de yaptim fakat yamalar rompatcher da gorunmedi kardes neden olmuyo bu ya bi turlu bulamadim nedeni??

- - - Eklendi - - -

kardesim sagolasin telefonu hackledim dosyalari kuruyorum da bazilarinda hata veriyo bi de bn efekt yuqlemek istiorum nasil yapabilirim bi yardimci olursan\olursaniz sevinirim tsk..)