Sony Ericsson Vivaz Pro
Ellerin dert görmesin harika bir paylaşım.
1.Yöntem ile halloldu.
Başarılı olmayanlar pes etmesin. Ben de başta olmadı zannettim fakat işlemleri yanlış ya da hatalı yapmışım. 2-3 kez daha denedikten sonra oldu. Kesinlikle arkadaşın anlattığı gibi yapın. Norton kaldırma işlemini uygulama yöneticisinden yapın. Simgenin üzerine kaldır diyerek yapmayın.
bendede aynı şekilde restore failed:file already exists diye hata veriyor ayrıca C:\shared\folder böyle bi klasorde yok bende kendim yaptım pcde denedim yine de olmadı?? yardım bekliyorum telimde 5800 v52.0.007
C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
bu klasörü nerden bulacaz RomPatcherPlus_3.1.sisx‎ ( birde bunu yüklemiyo
arkadaşlar bende denedim (Restore failed: file already exists)bu hatayı veriyordu sonra telefonu ve hafıza kartını resetledim hata kayboldu her şey normal yükleme yapıyorum sertifika geçersiz diyor.özelikle sanki v 60 çalışmıyor,v,52 lerde hep çalıştırmış arkadaşlar bilginize saygılar.ben v 52 denemedim v60 denedim.
kardeş elimde 5800 olsaydı denerdim şuan için deneyemiyorum tüm adımları baştan uygula. tekrar dene olmadı başka bi yöntem vardır mutlaka araştırıyorum senin için bulabilirsem buradan cevap yazarım
nasıl yüklediğinizi ve telefonunuzun yazılım sürümünü yazar mısın bugün iki tane telefon c5-03 (v21) ve c6-01 (v27 anna) üzerinde denedim sonuç olumlu hata bende mi sizde mi neyse nasıl yaptığınızı yazın ona göre yardımcı olucam. 5800 ı olan arkadaşlar içinde en kısa zamanda bi arkadaşımdan flan bulup deniycem