Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

coumaphe

Üye
Arkadaşım ben senin dediklerini yaptım hiç bi şekilde hata vermedi ama unsigned uygulaması nerden bulcam bilmiyorum yardım cı olursan sevinirim nokia 500 bi sorun olmadı !!!

Emrgncy

Üye
Arkadaşım ben senin dediklerini yaptım hiç bi şekilde hata vermedi ama unsigned uygulaması nerden bulcam bilmiyorum yardım cı olursan sevinirim nokia 500 bi sorun olmadı !!!

s^3 uygulamalar bölümünden bakabilirsin. Konu başlıklarında Unsigned diye belirtir.

majorty

Üye
norton lisans istiyor ve hiçbir işlem yapamıyorum

xxxx1000

Üye

e71e uygun installar hangisi e 72 yok ol telefonlarin içinde

- - - Eklendi - - -

E 71 YOK TELEFONLAR İÇİNDE PARDON YANLIS YAZDIM E 71 YOK İNSTALLER İÇİNDE UYGUNU HANGİSİ

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

E 71 YOK TELEFONLAR İÇİNDE PARDON YANLIS YAZDIM E 71 YOK İNSTALLER İÇİNDE UYGUNU HANGİSİ

işletim sistemine göre atacaksın e71 in işletim sistemine bakıp söyliyeyim

- - - Eklendi - - -

E71 in işletim sistemi 9.2

install server pack.zip dosyasını indir ve içinden 9.2 yazan klasörü aç içindeki installserver.exe dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at. Telefonu tekrar başlat ve rompatcherı açıp içindeki yamaları aktif et (install yaması aktif olmuyorsa öyle kalsın) artık unsigned uygulamaları yükleyebilirsin...

xxxx1000

Üye

kardes dedıgını yaptım aktıv olmuyor ve programlarda yuklenmısyor sertfıkasız lutfen yardım yardım edersen sana omur boyu dua ederim olmuyor format attım denedım yıne olmadı delirecem ya

- - - Eklendi - - -

-kardes dedıgını yaptım aktıv olmuyor ve programlarda yuklenmısyor sertfıkasız lutfen yardım yardım edersen sana omur boyu dua ederim olmuyor format attım denedım yıne olmadı delirecem ya

Emrgncy

Üye

Arkadaşım install serveri C/sys/ bin klasörüne attıysan artık rompatcher daki install in aktif olması şart değil sadece open4all yaması aktifse tamamdır.

attığın installserver in C sürücüsündeki sys klasörünün içindeki bin isimli klasörün içinde olduğundan emin ol.

xxxx1000

Üye
evet içinde ama yuklenmıyor unsigned programlar 5 defa yaptın 5 defa format attım yok olmuuyor

güzel bir paylaşım teşekkürler

lütfen yardımcı olurmusunuz yukardakilerinin hepsini yaptım boldbeast recorder ı yükledim ama cihazınız kayıtlı değildir diyor ne yapmam gerekir acaba oysa herşeyi harfiyen yaptım telefonum nokia n8 belle

- - - Eklendi - - -

. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4All ve Installer Server'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Sonraki adıma geçmeden önce telefonunuzu kapatıp açın

bende bunlar remove from auto yazıyor tekrar dukununca yeşil oluyor

arkadaşlar oldu galiba bende bir çok şey yüklüydü tertemiz bir format attım teli sıfırladım ve mutlu son emeği geçanlere teşekkür ediyorum sağolsunlar

çok teşekür ederim c7 yaptım oldu