Symbian Web Tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
Opera Mobile Emulator for Desktop



Bu konuda emin değilim ancak Opera Mobile sunucularında bir problem olsaydı bu program da çalışmazdı diye düşünüyorum.
Windows 10 üzerinde kullanıyorum, sorunsuz ve çok stabil.
Siz de deneyebilirsiniz.

>
>
Opera Mini için de Emulator olması gerekir. Ama yok.
 

MaxipmaN

Üye
Tahmin edebiliyorum, seni bir an için 10 yıl öncesine götürmüş olabilirim.Ben de tekrar okuyunca aynı hisse kapıldım çünkü. :gul:

Yedek parça konusuna gelirsem inanır mısın hiç ihtiyacım olmadı.Çünkü benim hastalık derecesinde temiz kullanma huyum var.Diğer Nokia 5210, 3660, C7 model telefonlarım da yeni gibi ve çalışır durumda.

Bir sorun olsa da İstanbul'un merkezi bir noktasında oturduğum için her şey mevcut, en azından benim gördüğüm öyle.Hatta küçük telefoncularda N70, 6680 gibi modeller halen daha satılıyor.En kötü durumda gider ikinci el N70 alır parçasını değiştiririm.
Orijinal BL-5C batarya da satılmaya devam ediyor.

Tarayıcıyı biliyorsun ki en iyi çözüm Opera, o da işini harika yapmaya devam ediyor.
Tabi keşke MMS eskisi gibi popüler olsa, vodafone mobilTV tekrar aktif edilse ve en önemlisi live messenger hayatımıza geri dönse, N70 ve diğer s60v2'ler on yıl önce nasıl tüm ihtiyacımızı karşılıyorsa, bugün de karşılar.
site uyum sorunu yoksa wifili bi symbian'a hayır demem ama tuşlu olmalı. onlar başkaydı. ayrıca symbian'a oyun yazmak zor işi de palavra, donanım yoktu ki oyun çıksın S^3 zamanı. 2011'de takır takır çıkmıştı oyunlar.
 


Üst Alt