gyro? Jiroskop yani.
Cihanî Sultan Üye Symbian Türkiye' Alıntı: Jiroskop yani. Genişletmek için tıkla ... Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu?
Symbian Türkiye' Alıntı: Jiroskop yani. Genişletmek için tıkla ... Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu?
MoleküL1997 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu? Genişletmek için tıkla ... o olsa bile ne işime yarıyacak ki
Cihanî Sultan' Alıntı: Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu? Genişletmek için tıkla ... o olsa bile ne işime yarıyacak ki
Cihanî Sultan Üye assassinsking' Alıntı: o olsa bile ne işime yarıyacak ki Genişletmek için tıkla ... Belki ilerde astronot olursun
assassinsking' Alıntı: o olsa bile ne işime yarıyacak ki Genişletmek için tıkla ... Belki ilerde astronot olursun
MoleküL1997 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Belki ilerde astronot olursun Genişletmek için tıkla ... zua zaten ayda lumia yı çıkarıp kullancam
Cihanî Sultan' Alıntı: Belki ilerde astronot olursun Genişletmek için tıkla ... zua zaten ayda lumia yı çıkarıp kullancam
Cihanî Sultan Üye assassinsking' Alıntı: zua zaten ayda lumia yı çıkarıp kullancam Genişletmek için tıkla ... Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak"
assassinsking' Alıntı: zua zaten ayda lumia yı çıkarıp kullancam Genişletmek için tıkla ... Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak"
S.E.C.R.E.T Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... Nokia Evrenle Android Dünya ile ve iOS sadece Amerika ile yetinecek .
Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... Nokia Evrenle Android Dünya ile ve iOS sadece Amerika ile yetinecek .
klongs Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... güzel slogan
Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... güzel slogan
MoleküL1997 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... ahahaha acayip güldüm uzaylı kardeşlerle beraber benim nokiam senin nokianı döver tartışmalarına gireriz
Cihanî Sultan' Alıntı: Belki Nokia böyle bir reklam için para verir: "Birgün tüm dünya iOS ve androidin olacak,çünkü Nokia uzaya çıkacak" Genişletmek için tıkla ... ahahaha acayip güldüm uzaylı kardeşlerle beraber benim nokiam senin nokianı döver tartışmalarına gireriz
Cihanî Sultan Üye klongs' Alıntı: güzel slogan Genişletmek için tıkla ... assassinsking' Alıntı: ahahaha acayip güldüm uzaylı kardeşlerle beraber benim nokiam senin nokianı döver tartışmalarına gireriz Genişletmek için tıkla ... Finlandiyada doğdu Cepte dev oldu Ulan finoğlu Piyasaya *****...Neyse konuyu fazla dağıtmayım. ----------Eklendi @ 19:49:57 ---------- Yazıldı @ 19:49:40 ---------- mcpaaa' Alıntı: lte nedir? Genişletmek için tıkla ... 4G galiba.
klongs' Alıntı: güzel slogan Genişletmek için tıkla ... assassinsking' Alıntı: ahahaha acayip güldüm uzaylı kardeşlerle beraber benim nokiam senin nokianı döver tartışmalarına gireriz Genişletmek için tıkla ... Finlandiyada doğdu Cepte dev oldu Ulan finoğlu Piyasaya *****...Neyse konuyu fazla dağıtmayım. ----------Eklendi @ 19:49:57 ---------- Yazıldı @ 19:49:40 ---------- mcpaaa' Alıntı: lte nedir? Genişletmek için tıkla ... 4G galiba.
papakudioflu Emekli Yönetici zaten nasa aya turistik geziyle gidenlere tavsiye olarak yanınıza nokia alın hem şarjı çok gider hemde ayda sadece nokialar ceker diyormuş
zaten nasa aya turistik geziyle gidenlere tavsiye olarak yanınıza nokia alın hem şarjı çok gider hemde ayda sadece nokialar ceker diyormuş
[alikan] Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu? Genişletmek için tıkla ... Gryro Sensor nedir ne işe yarar kabaca anlatım için telefondan video çektim. Video kalitesi için kusura bakmayın <strong>[video=youtube;5zathk8oMjY]http://www.youtube.com/watch?v=5zathk8oMjY&feature=youtu.be[/video]
Cihanî Sultan' Alıntı: Gene anlamadım ama sağolun bir araştırıyım. ----------Eklendi @ 19:27:10 ---------- Yazıldı @ 19:26:26 ---------- "Jiroskoplar uçakları havada, uyduları yörüngesinde ve gemileri rotasında tutan sessiz beyinlerdir." bu mu? Genişletmek için tıkla ... Gryro Sensor nedir ne işe yarar kabaca anlatım için telefondan video çektim. Video kalitesi için kusura bakmayın <strong>[video=youtube;5zathk8oMjY]http://www.youtube.com/watch?v=5zathk8oMjY&feature=youtu.be[/video]
pRime. Üye [video=youtube;Wra24q4rCcY]http://www.youtube.com/watch?v=Wra24q4rCcY[/video] iyi izleyin normal sensör bunu yapamıyor.
[video=youtube;Wra24q4rCcY]http://www.youtube.com/watch?v=Wra24q4rCcY[/video] iyi izleyin normal sensör bunu yapamıyor.
Praetor Emekli Yönetici Tartışmayı bilmediğimizden ve fazla sayıda üyenin süreli/süresiz ceza alma ihtimalini kayda değer biçimde arttırdığından dolayı konu kapatılmıştır
Tartışmayı bilmediğimizden ve fazla sayıda üyenin süreli/süresiz ceza alma ihtimalini kayda değer biçimde arttırdığından dolayı konu kapatılmıştır