Symbian Vs. Android karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

tayrebaz

Üye
bence kişiselleştirilebilen en iyi sistemler symbian ve android . Basit arayüz , hızlı deneyim ve basit kullanım olarak da en iyileri wp7 ve ios :oke:

Yanılmıyorsam Lumia 900 CES 2012'de tanıtıldı ve dünyanın en iyi akıllı telefonu seçildi o fuarda.

WP7 ' nin tarayıcı hızı gerçekten muazzam .

lumia 900 bana teknik olarak yetersiz geldi.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

lumia 900 bana teknik olarak yetersiz geldi.

teknik olaktan kastın işlemcisiyse o işlemciyle dünyanın en iyisi seçiliyor.Lumia 910 söylentileri gerçekse almayı düşünebilirim.Feci bir şey.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
teknik olaktan kastın işlemcisiyse o işlemciyle dünyanın en iyisi seçiliyor.Lumia 910 söylentileri gerçekse almayı düşünebilirim.Feci bir şey.

Gerçek gerçek.12 mpix çok hoşuma gitti.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Lumia 800 ile 900 arasındaki tek fark ekran boyutu dimi ?

Türe

Türe

Üye
boyut bir de işlemci sanırım

tayrebaz

Üye
ram oyle bir cihaza gore dusuk ama qualcoom islemciye lafim yok

[alikan]

[alikan]

Üye

Dostum Lumia 900 de kullanılan işlemci 1.4GHz hızında Quallcom Snapdragon APQ8055 işlemci, ve belirteyim tek çekirdek işlemci.
Sen buna dünyanın en iyisi dersen bence yanlış bilgi olur. Lumia 900 gibi 26 şubat dünya mobil kongresinde tanıtılacak olan HTC One X dünyada ki ilk Nvidia Tegra 3 işlemci olacak, ve bence şu ana kadar ki en hızlı mobil işlemci olacak diye düşünüyorum. Tabi varsa farklı firmalardan yenileri henüz sızmadı o sebeple öyle diyorum.
Fakat şu an ki en iyi mobil işlemciden çekirdek hızı ve çalışma hızı olarak 5 kat daha hızlı olduğu söyleniyor. Özellikle Tegra 3 te 4+1 yani beş çekirdek bulunduğu göz önüne alınırsa hız konusunda muazzam doygunluk vereceği kesin. Web deneyimi multimedya deneyimi ve temel görevler olarak açıklanan grafiklere göre en hızlısı denebilir. Özellikle Apple'ın çok şey beklediği A5 işlemcisinin grafikte Tegra3'ün karşısındaki durumuna dikkat et derim.

Ayrıca ikinci grafikte görünen temel görevleri yapan ilk çekirdek hem düşük frekansta çalışıyor hemde bekleme durumunda veya yaygın kullanım olmadığı zamanlarda
tek başına çalışarak yüzde 60 pil tasarrufu yaptığı açıklandı. İlk çekirdek 500Mhz diğer dört çekirdek bağımsız 1.5Ghz saat hızında çalışıyor.

tayrebaz

Üye
[alikan];4375746' Alıntı:
Dostum Lumia 900 de kullanılan işlemci 1.4GHz hızında Quallcom Snapdragon APQ8055 işlemci, ve belirteyim tek çekirdek işlemci.
Sen buna dünyanın en iyisi dersen bence yanlış bilgi olur. Lumia 900 gibi 26 şubat dünya mobil kongresinde tanıtılacak olan HTC One X dünyada ki ilk Nvidia Tegra 3 işlemci olacak, ve bence şu ana kadar ki en hızlı mobil işlemci olacak diye düşünüyorum. Tabi varsa farklı firmalardan yenileri henüz sızmadı o sebeple öyle diyorum.
Fakat şu an ki en iyi mobil işlemciden çekirdek hızı ve çalışma hızı olarak 5 kat daha hızlı olduğu söyleniyor. Özellikle Tegra 3 te 4+1 yani beş çekirdek bulunduğu göz önüne alınırsa hız konusunda muazzam doygunluk vereceği kesin. Web deneyimi multimedya deneyimi ve temel görevler olarak açıklanan grafiklere göre en hızlısı denebilir. Özellikle Apple'ın çok şey beklediği A5 işlemcisinin grafikte Tegra3'ün karşısındaki durumuna dikkat et derim.

bildigim kadariyla nvidia tegra suanda tabletlerde kullaniliyor ama mobil cihazlara entegre olmussa muthiz bir rekabet ortaya cikar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar evet işlemciler hergecen gün büyüyor ama işlemci gücünün çok yüksek olması bizi aldatmamalı zira donanım sadece işlemciden oluşmuyo donanımdaki her etkenin birbiriyle iltişimi ve aynı dili konuşmaları sistemin hızını ve stabilligini direk olarak etkiler

[alikan]

[alikan]

Üye

Resimde görünen Flash K nedir.? Ve Google Nexusda neden yok diye belirtilmiş merak ettim.

----------Eklendi @ 14:04:21 ---------- Yazıldı @ 14:02:02 ----------

bildigim kadariyla nvidia tegra suanda tabletlerde kullaniliyor ama mobil cihazlara entegre olmussa muthiz bir rekabet ortaya cikar

HTC One X modeli Tegra 3 kullanan ilk mobil telefon oldu ve 26 şubat Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak.
Onun dışında Tablet olarak Asus Transformer Prime Tegra 3 ün en hızlısı.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
[alikan];4375836' Alıntı:
Resimde görünen Flash K nedir.? Ve Google Nexusda neden yok diye belirtilmiş merak ettim.

----------Eklendi @ 14:04:21 ---------- Yazıldı @ 14:02:02 ----------

HTC One X modeli Tegra 3 kullanan ilk mobil telefon oldu ve 26 şubat Mobil Dünya Kongresinde tanıtılacak.
Onun dışında Tablet olarak Asus Transformer Prime Tegra 3 ün en hızlısı.
,

Kendilerince kötülüyorlar işte.Belleli E7 kullananlar benim cihazı ellerinden bırakamıyor.Orda iPhone için tüm özelliklere X koymuş ama masada veya birinin elinde görünce şöyle bir gözü takılıyor.Windows phone nasıl özgürdür arkadaş ya :D En kapalı sistemlerden birisi şuan.Flash dediğin nedir senin Symbian turkiye?

Normal flashı diyorsan AppStorede flashlı siteler için safariyle entegre edilmiş flash uygulamaları var.Ayrıca Nexusda flash var.Taş parçasında da arayüz yok.Widgetli ana ekran istiyorsanız neden WP7 ve Meego sizin için bu kadar harika.Ayrıca iOS'un menüsü senin ana ekran kadar kişiselleştirilebilir.E tabi bilmezsen iki bildirim çubuğu indirip iki multitaskingi açarsan tabi sıkıcı gelir :D

• Beğen
Tepkiler: hotlock
klongs

klongs

Üye
taş parçasında arayüz nasıl oluyor ya

pRime.

pRime.

Üye
Açıkçası ben Widget ekleyebildiğim ana ekranları olan, kişiselleştirebildiğim bir yazılımı tercih ederim. Resim için de sağol, ibretlik oldu :D

Erdem böyle diyorsun da windows phone'da ios'ta olanlar da yok.

Üst Alt