Symbian Vs. Android karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
[alikan];4369417' Alıntı:
Birini yalancılıkla itham ederken kime yönlendirdiğine dikkat et ki sana çarpmasın sonra.
Bu konuya yorum yaptığımda hiçbir şekilde elimdeki cihaz şöyle iyi böyle güzel yada Nokia böyle kötü demedim
konuyu açan arkadaşın bana göre yanlış gelen bilgilendirmesine yorumda bulundum. Ama öyle celallenmemek lazım özellikle insanları yalancılıkla itham ederken üsluba dikkat etmek lazım, yoksa bende üslup değiştirip avatarındaki yazıyı hatırlatırım sana.

Bir şey olmuşsundur artık bu resimlerin üstüne hani bir şey olmuşsundur da üslubu bozmuyorum.

Forever alone denilen üye yalan söylüyor bunu defalarca gösterdim ben sen se çocuk kandırır gibi resim koyup beni bi şey yapmaya çalışıyorsun (hani yersen) ben iki farklı zamanda iki farklı htc cihazını kullanıp resmini çektim birini arkadaşımın cihazından birini de bir teknoloji mağazasından çektim. şimdi ben bu iki cihaza mı inanayım yoksa senin işlemleri sonlandırıp ram kazanımı yapmadığına mı inanayım? resimler ortada symbianın kapasitesi ortada. ego tatminini yaptınığız yeter artık.
60 70 uygulamayı açıp geri yükleme olmadan arka planda tutabiliyorsanız eyvallah ama yapamıyorsanız susacaksınız.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tek android telefonum galaxy aceydi lanet ettim arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın tek artısı uygulama bollugu bunu android kullanan birisi oldugum için söyledim android te telefonun içi boş tek artısı android market

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve pRime.
pRime.

pRime.

Üye
[alikan];4369573' Alıntı:

Kardeşim sen ne içiyorsun söyle de bende içeyim ondan belli ki kanatsız uçuruyor insanı.
Resmini baz aldığınız arkadaş arka planda açık olan ve kapatabileceği uygulamaları kapatmıyorsa bundan banane.!!
Sanırım dördüncü yazışım olacak başkasının elindeki cihazını nasıl kullandığı beni ilgilendirmez ben kendi elimdeki cihaza bakarım kendi kullanımıma.
Az önce de paylaştım 2 farklı resim yan yana Ram değeri ve Açık olan uygulamalar bak yine paylaşıyorum hani başkasının ekranı diyodun ya işte o.
Gördüğün gibi ana ekrandaki görev yöneticisinde görünen ram miktarı ve sonrasında açık olan uygulamalar.
Hala diyorum ısrarla diyorum ve son kez diyorum benim hiçbir yazımda Evo 3D şöyle kral telefon Android böyle kral sistem demedim
bu konu buraya kadar uzadı çünkü bilinçsizce insanlar hakkında ve bilmediğin şeyler hakkında atıp tutuyorsun.

Custom Rom dedin, kanıt koydum..!!
Başkasının Ekranı dedin, kanıt koydum..!!
Arkada çalışan işlemleri kapayıp resim atma dedin zaten bunu sen demeden önce altta ki resimde paylaştım, ona da kanıt koydum..!!
Yalancılıkla itham ettin kanıtlarsam ne yapacaksın dedim cevabını veremedin..!!
Bu kadar yazdığım yazıda Hangi ego dan bahsediyorsun sen ya da seninle ne alıp veremediğim var ki seni rezil etmeye çalışacak mışım da olmamış.??

bananesi falan yok bunun sanki her android kullanıcısının ezbere bildiği bişeymiş gibi konuşmayın burda. konuyu açanı kesinlikle savunmuyorum ama her böyle bir konu açıldığında symbianı biraz daha ezmeye çalışırsanız böyle cevap alırsınız burası sizin keyif alanınız değil üstteki iki üye gibi düzgünce yazacaksanız buyrun kalın yoksa burda işiniz yok.
[alikan];4369417' Alıntı:

Bir şey olmuşsundur artık bu resimlerin üstüne hani bir şey olmuşsundur da üslubu bozmuyorum.

ben hiçbir şey olmadım rezil de olmadım edemezsin de iki farklı zamanda iki farklı cihazda da htc'lerin ram sömürdüğünü kanıtladım. sistem işlemlerini durdurup ram kazanıp burda "bak benim cihazım ram yemiyor şey ettim seni" deyip susturamazsın beni. :oke:

[alikan]

[alikan]

Üye

Forever alone denilen üye yalan söylüyor bunu defalarca gösterdim ben sen se çocuk kandırır gibi resim koyup beni bi şey yapmaya çalışıyorsun (hani yersen) ben iki farklı zamanda iki farklı htc cihazını kullanıp resmini çektim birini arkadaşımın cihazından birini de bir teknoloji mağazasından çektim. şimdi ben bu iki cihaza mı inanayım yoksa senin işlemleri sonlandırıp ram kazanımı yapmadığına mı inanayım? resimler ortada symbianın kapasitesi ortada. ego tatminini yaptınığız yeter artık.
60 70 uygulamayı açıp geri yükleme olmadan arka planda tutabiliyorsanız eyvallah ama yapamıyorsanız susacaksınız.

Eğer yalan söylüyor dediğin eleman Forever alone dediğin kişiyse o zaman ona lafım yok ben bana yalan söylüyor diyorsun sandım onu geri alabilirim.
Ayrıca bak tekrar söylüyorum ve artık cevap yazmıcam son kez söylüyorum Burada ki hiçbir yorumumda elimdeki cihazı övüp Nokia karalamadım
veya Android övüp Symbian karalamadım hala Egodan bahsediyorsun. Siz yönelttiniz ben cevap verdim kardeşim bu kadar basit ve kanıt koyarak cevap verdim. Ayrıca arka planda istemediğin programları kapatmak için çalışan hizmetlere gidersin kapatırsın bu kadar basit ve ayrıca anlamıyorum ben kullanmadığım ama sistemin açık tuttuğu uygulamaları kapatmayayım mı yani açık mı kalsın onu kapatınca ben dalavere mi yapmış oluyorum.? Kardeşim elimde ki cihazda Root yok Custom yok hani var dedin onları da kanıtladım, sistemin izin verdiği açık kalmasını istemediğim uygulamaları kapatıyorum ve Ram miktarımda öyle seyrediyor yani daha ne yapayım ben anlamadım. Nud isimli arkadaş ram 650 lerde uçuyor dedi bende hayır kardeşim benim cihazımda böyle dedim ve yanınada o an açık olan uygulamların da resimlerini bıraktım hani facebook google maps senkronize vs vs kullandığım uygulamarda açıkken resim bıraktım. Hani senin dediğin gibi ram düşürcez diye herseyi kapatıyorsun dediğin için o resmi bıraktım. Daha da ne söylenir bilmiyorum ne symbiana bişey dedim ne nokiaya. Siz suçladınız ben kanıtladım ama hala egodan bahsediyorsan iyi niyetinden şüphe duyarım. Ayrıca yönelttiğin suçlamalara kanıtlarsam ne yapacaksın dedim ama cevap veremedin bir şey yapamayacaksın sanırım. Neyse iyi forumlar...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben şunu anladım ben nokia dan başka telefon kullanamam arkadaş isterse 4 çekirdekli 2.0 ghz hız olsun bidaha android telefon almam

[alikan]

[alikan]

Üye
3. kez yazdım ben sana da yalancı ithamında bulunmadım ilk koyduğun resim senin cihazdından değil!

Ha yani bu kadarın kanıtın üstüne ilk koyduğum resim benim cihazımdan değil mi diyorsun hala :D
Şimdi kanıtlarsam ne yapacaksın dicem ama birşey yapamadığın için daha fazla bir şey yazmıcam son kez yazdım dedim az önce ama hala değil diyorsun daha nasıl kanıt konulur ben şaştım walla sana.

Basit bir matematik hesabı yap Altta ki resimde Facebook, Takvim,Google Haritalar,Touch Input kapatırsam sanırım o RAM miktarı senin ekranın resmi değil diyemezsin hala. Ayrıca en üst sol köşeye bakarsan Skype'ta açık hani onu da kapatırsam daha da düşer. Hala ısrar etmeye gerek yok bence hani sana ait değil dediğin herşeyi kanıtladım ama cevabını bile veremedin. Bence uğraşmayalım artık.

alibyr1

Üye
Nokia çok eleştiriliyor ama güzel telefon yapıyor bence...

Türe

Türe

Üye
ben şunu anladım ben nokia dan başka telefon kullanamam arkadaş isterse 4 çekirdekli 2.0 ghz hız olsun bidaha android telefon almam

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
pRime.

pRime.

Üye
[alikan];4369642' Alıntı:
Eğer yalan söylüyor dediğin eleman Forever alone dediğin kişiyse o zaman ona lafım yok ben bana yalan söylüyor diyorsun sandım onu geri alabilirim.
Ayrıca bak tekrar söylüyorum ve artık cevap yazmıcam son kez söylüyorum Burada ki hiçbir yorumumda elimdeki cihazı övüp Nokia karalamadım
veya Android övüp Symbian karalamadım hala Egodan bahsediyorsun. Siz yönelttiniz ben cevap verdim kardeşim bu kadar basit ve kanıt koyarak cevap verdim. Ayrıca arka planda istemediğin programları kapatmak için çalışan hizmetlere gidersin kapatırsın bu kadar basit ve ayrıca anlamıyorum ben kullanmadığım ama sistemin açık tuttuğu uygulamaları kapatmayayım mı yani açık mı kalsın onu kapatınca ben dalavere mi yapmış oluyorum.? Kardeşim elimde ki cihazda Root yok Custom yok hani var dedin onları da kanıtladım, sistemin izin verdiği açık kalmasını istemediğim uygulamaları kapatıyorum ve Ram miktarımda öyle seyrediyor yani daha ne yapayım ben anlamadım. Nud isimli arkadaş ram 650 lerde uçuyor dedi bende hayır kardeşim benim cihazımda böyle dedim ve yanınada o an açık olan uygulamların da resimlerini bıraktım hani facebook google maps senkronize vs vs kullandığım uygulamarda açıkken resim bıraktım. Hani senin dediğin gibi ram düşürcez diye herseyi kapatıyorsun dediğin için o resmi bıraktım. Daha da ne söylenir bilmiyorum ne symbiana bişey dedim ne nokiaya. Siz suçladınız ben kanıtladım ama hala egodan bahsediyorsan iyi niyetinden şüphe duyarım. Ayrıca yönelttiğin suçlamalara kanıtlarsam ne yapacaksın dedim ama cevap veremedin bir şey yapamayacaksın sanırım. Neyse iyi forumlar...
aynı şeyi yazıp duruyor hala te Allah'ım ya.

[alikan]

[alikan]

Üye

aynı şeyi yazıp duruyor hala te Allah'ım ya.
,

Cevabını veremediğin için olmasın te Allah'ım yaa..??

Custom rom dedin, cevabını verdim..!!
Senin ekran görüntün değil dedin, cevabını verdim..!!
Kanıtlarsam ne yapacaksın dedim cevap veremedin..??
Artık uğraşmaya gerek yok sana iyi geceler dostum Allah'a emanetsin...

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar bu konu uzayacak.çünkü ikinizinde ne dediği anlaşılmıyor,kimi kast ettiği belli olmuyor, mesajlar karışıyor.o yüzden lütfen bu gereksiz tartışmayı bitirin.:hmmm:oke::)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
nokia(symbian) da tarayıcı ve flash yok siz daha neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Esendağlı

alibyr1

Üye
Bende anlamadım internet tarayıcı mı.Bir de şu flash olayı nedir internette heryeri açıyor benim telefon

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL, pRime. ve ~N.A.W.Y~

Üst Alt