pRime.
Üye
[alikan];4369417' Alıntı:Birini yalancılıkla itham ederken kime yönlendirdiğine dikkat et ki sana çarpmasın sonra.
Bu konuya yorum yaptığımda hiçbir şekilde elimdeki cihaz şöyle iyi böyle güzel yada Nokia böyle kötü demedim
konuyu açan arkadaşın bana göre yanlış gelen bilgilendirmesine yorumda bulundum. Ama öyle celallenmemek lazım özellikle insanları yalancılıkla itham ederken üsluba dikkat etmek lazım, yoksa bende üslup değiştirip avatarındaki yazıyı hatırlatırım sana.
Bir şey olmuşsundur artık bu resimlerin üstüne hani bir şey olmuşsundur da üslubu bozmuyorum.
Forever alone denilen üye yalan söylüyor bunu defalarca gösterdim ben sen se çocuk kandırır gibi resim koyup beni bi şey yapmaya çalışıyorsun (hani yersen) ben iki farklı zamanda iki farklı htc cihazını kullanıp resmini çektim birini arkadaşımın cihazından birini de bir teknoloji mağazasından çektim. şimdi ben bu iki cihaza mı inanayım yoksa senin işlemleri sonlandırıp ram kazanımı yapmadığına mı inanayım? resimler ortada symbianın kapasitesi ortada. ego tatminini yaptınığız yeter artık.
60 70 uygulamayı açıp geri yükleme olmadan arka planda tutabiliyorsanız eyvallah ama yapamıyorsanız susacaksınız.