symbiandan wazgecip android almam ama ios alırım ios 1numara bunu kabul edelim tek sorunu kişileştirme

symbiandan wazgecip android almam ama ios alırım ios 1numara bunu kabul edelim tek sorunu kişileştirme
ve internet hızı.
Gayet hızlı be ali
(S2 ve nexus'a göre yavaş tabiki)Flash player,ve Galaxy s karşılaştırmalarına bak isterseninternet hızı mıGayet hızlı be ali
(S2 ve nexus'a göre yavaş tabiki)

iOs alacak olsam iphone 4s ten baskasina bakmam. iPhone 4 u 5 e katlar. 4 teki bazi yerlerdeki gecikmeler ve ufak takilmalar yok ayrica ekran fps ini mi arttirmislar nedir hic bir uygulamada 60 fps ten asagi dustugunu gormedim bu sefer apple saglam yapmis.
4 ten çok daha iyi ama uçurum kadar da fark yok sanki 
sağlam yaptı gerçekten4 ten çok daha iyi ama uçurum kadar da fark yok sanki
![]()

ama tabiki kabul etmek lazım tarayıcı androidden yavaş ama abartılacak kadar değil yani en azından benim için sorun teşkil etmiyor 
uçurumdan daha fazlası var bence![]()
[video=youtube;fAc_kF9Pouo]http://www.youtube.com/watch?v=fAc_kF9Pouo[/video]
gsm arenadaki incelemede çok acayip bir fark göremedim s önde tabiki ama 2.37 de iphone sayfayı daha önce yüklüyor ve yanılmıyorsam iphone o dakikadan önce max. 3 sn geç açıyor . Açıkçası bu benim için sorun değilama tabiki kabul etmek lazım tarayıcı androidden yavaş ama abartılacak kadar değil yani en azından benim için sorun teşkil etmiyor
----------Eklendi @ 20:41:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:38 ----------
max. 2-3 sn erken açmak ne zamandan beri uçurumdan fazlası oldu ?
[video=youtube;e1zLg4itgZA]http://www.youtube.com/watch?v=e1zLg4itgZA[/video]
tmm işte ne güzel260 ppi ve üzerini algılayamıyorsa resimlerde hiç netlik bozulması olmaz demek
![]()
alttaki video internet hızı mı allah aşkına bir izle de öyle yorum at![]()
güldürme beni ekran netliği sadece parlaklık ve renkten ibaret değil.330 ppi çözülme nedir peki?
ayrıca 1 ghz olan arm11 işlemcisi.Galaxy s de ise hummingbird 1 ghz arm v7 işlemci var.ve daha hızlı diyorsun.birşey demiyorum.
bir symbian kullanıcısı olarak lanet olsun symbian diyerek her türlü android alır diyorum. android markette o kadar uygulamaları kim kullanıcak diyosunuz nokia ovi o fırsatıda vermiyor en güzel üygulamalar paralı ama android beleş
330 ppi diyorum bu herkese güzel bir kapak olacaktır
----------Eklendi @ 20:03:40 ---------- Yazıldı @ 20:03:07 ----------
yanıma gel istiyorsan da göz boyama mı yoksa GERÇEK çözünürlük mü bi göstereyim![]()
Arkadaşım kullandığı ram değerleri ve enerji tasarruflu işlemci kullanma değerleri farklı ilk önce galaxy S ve 603 le aynı uygulamayı aç ve tepkime hızlarını gör hangi işlemci daha hızlı tepki veriyor. ayrıca android işlemciyi öldürüyor....
----------Eklendi @ 20:56:02 ---------- Yazıldı @ 20:54:41 ----------
Ben girdiğimde o android mağazaya neden paralı peki beleş dediğin Angry bird mü ?
----------Eklendi @ 20:59:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:02 ----------
değerler ne olursa olsun hiçbir kamera ve ya hiç bir ekran insan gözünden daha net ve ya daha yüksek kalitede olamaz hadi diyelimki oldu nasıl ispatlanacak madem insan gözünden daha net bişey olamaz değerler bilgisayar ortamında da olsa zaten gözünün algılayamadığı bir teknolojiye neden ihtiyacın olsun
Arkadaşım kullandığı ram değerleri ve enerji tasarruflu işlemci kullanma değerleri farklı ilk önce galaxy S ve 603 le aynı uygulamayı aç ve tepkime hızlarını gör hangi işlemci daha hızlı tepki veriyor. ayrıca android işlemciyi öldürüyor....
----------Eklendi @ 20:56:02 ---------- Yazıldı @ 20:54:41 ----------
Ben girdiğimde o android mağazaya neden paralı peki beleş dediğin Angry bird mü ?
----------Eklendi @ 20:59:57 ---------- Yazıldı @ 20:56:02 ----------
değerler ne olursa olsun hiçbir kamera ve ya hiç bir ekran insan gözünden daha net ve ya daha yüksek kalitede olamaz hadi diyelimki oldu nasıl ispatlanacak madem insan gözünden daha net bişey olamaz değerler bilgisayar ortamında da olsa zaten gözünün algılayamadığı bir teknolojiye neden ihtiyacın olsun
Gereksiz insanlarla gereksiz tartışmalara girip vaktimi harcamıyacağım , ne desem lafı farklı yöne çekmeye çalışan arkadaşlar var bu konu benim için bitmistir . Alicim sana da tesekkur ediyorum.

bi 260 ppi ile 330 ppi yi yanyana getir ondan sonra konuş dostum böyle teoriye dayanarak ortaya laf atmak hiçbir şeyi kanıtlamaz![]()