Öhö!Hiç beklemezdim.Ama beşer yapımı ne de olsa di mi....(Bana dil çıkarıp durma)

Özür dilerim.Ama telefon samsung galaxy s.
tüh be çok dandik telefon yapıyor samsung ya
dandikse s i 10 milyon kişi almazdı sanırımabartma istersen şeref abidandikse s i 10 milyon kişi almazdı sanırım
Tamam çok da kötü değil ama kasa soyuluyor diyorlar yani.Ace için...
ace çok sorunlu ona katılıyorum . ve androidlerin düşük fiyatlıları da bence alınabilir değil samsungun yani alınmamalı en az 1.000 liralık almalısınız adam gibi bir android istiyorsanız samsungta
Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım
reset atıyor programları kendi kendine kapatıyor dokunmatiği bazen çalışmıyor
----------Eklendi @ 17:13:06 ---------- Yazıldı @ 17:12:31 ----------
resetliyor , uygulamaları kafasına göre kapatıyor , dokunmatiği bazen işlemyor .
peki![]()

ya bir fiyat sordum herkez kafasına göre yorum yapmışneyse arkadaşım umarım samsung değildir o telefon değilse almayı düşünüyorum samsung'a gıcık oluyorum
malesef Samsung 
böyle konuları açmaktan bıkmadınız mı arkadaş anlmadmki ya
doğru.acenin bir süre sonra yanındaki metalik yerleri soyulmaya başlıyor.arkadaşımda var kendim şahit oldum.Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım
![]()
4.0.3'tü . Telefoncuya sordum *** herif o sürüm ve 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 sürümü sorunlu dedi ve bna bunu sattıktan sonra söyledi![]()

valla arkadaslar iki tane hat kullanıyorum birisi n8de digeri benim yadigar 6600da gecenlerde dedim kendi kendime la bi androidli telimde olsun yadigarın yerine onu kullanırım s2 ye baktım telmaşa plastik htcye baktım işçilik sıfır ondan beter yani yadigarla devam dedim elbet çıkar kaliteli bi telefon
sorunlu dedi işte dedim ya o sürüm derken 4.0.3 'ü kast ettim![]()

bende neden problem yok?![]()
Adamın satış yeteneği iyi galiba
----------Eklendi @ 17:53:59 ---------- Yazıldı @ 17:52:56 ----------
Özel mod mu,samsung mu yayınladı?Özel modsa bizde de sızıntı da orjinali de sıkıntılı oluyor,cfw mis gibi...

Özel mod.yani custom firmware.zaten samsung official ics yayınlamadıki
burdaki symbian lakabı ile CFW yi kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Onecosmic'e burdan teşekkürlerMuhtemelen entegre eden daha iyi optimize etmiştir...."CFW"yi![]()