Symbian Vs. Android karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
sarjin 16 sa ti geçiyo mu

Türe

Türe

Üye
Tamam çok da kötü değil ama kasa soyuluyor diyorlar yani.Ace için...

ace çok sorunlu ona katılıyorum . ve androidlerin düşük fiyatlıları da bence alınabilir değil samsungun yani alınmamalı en az 1.000 liralık almalısınız adam gibi bir android istiyorsanız samsungta

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ace çok sorunlu ona katılıyorum . ve androidlerin düşük fiyatlıları da bence alınabilir değil samsungun yani alınmamalı en az 1.000 liralık almalısınız adam gibi bir android istiyorsanız samsungta

:oke:Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım:ehe

PriZm

PriZm

Üye
reset atıyor programları kendi kendine kapatıyor dokunmatiği bazen çalışmıyor

----------Eklendi @ 17:13:06 ---------- Yazıldı @ 17:12:31 ----------

resetliyor , uygulamaları kafasına göre kapatıyor , dokunmatiği bazen işlemyor .

peki :P:

Android sürümün neydiki? bende 4.0.3 var.:hmmm
ya bir fiyat sordum herkez kafasına göre yorum yapmış :) neyse arkadaşım umarım samsung değildir o telefon değilse almayı düşünüyorum samsung'a gıcık oluyorum
:d: malesef Samsung :D
böyle konuları açmaktan bıkmadınız mı arkadaş anlmadmki ya

bıkmazlar.hele daha sonra gelip gerginlik çıkartan, konuyu wp7 ye çekmeye çalışan çocuklar hiç bıkmazlar.

:oke:Ben rivayetleri aktarıyorum,kendim aceyi hiç kullanmadım:ehe
doğru.acenin bir süre sonra yanındaki metalik yerleri soyulmaya başlıyor.arkadaşımda var kendim şahit oldum.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
4.0.3'tü . Telefoncuya sordum *** herif o sürüm ve 4.0 , 4.0.1 , 4.0.2 sürümü sorunlu dedi ve bna bunu sattıktan sonra söyledi :off:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla arkadaslar iki tane hat kullanıyorum birisi n8de digeri benim yadigar 6600da gecenlerde dedim kendi kendime la bi androidli telimde olsun yadigarın yerine onu kullanırım s2 ye baktım telmaşa plastik htcye baktım işçilik sıfır ondan beter yani yadigarla devam dedim elbet çıkar kaliteli bi telefon

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Türe

Türe

Üye
sorunlu dedi işte dedim ya o sürüm derken 4.0.3 'ü kast ettim :hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
valla arkadaslar iki tane hat kullanıyorum birisi n8de digeri benim yadigar 6600da gecenlerde dedim kendi kendime la bi androidli telimde olsun yadigarın yerine onu kullanırım s2 ye baktım telmaşa plastik htcye baktım işçilik sıfır ondan beter yani yadigarla devam dedim elbet çıkar kaliteli bi telefon

Elbet hünkarım.S3 su geçirmez olacak diyorlar.Yahut iphone 5.

PriZm

PriZm

Üye
bende neden problem yok?:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Adamın satış yeteneği iyi galiba:zuhaha:

----------Eklendi @ 17:53:59 ---------- Yazıldı @ 17:52:56 ----------

Özel mod mu,samsung mu yayınladı?Özel modsa bizde de sızıntı da orjinali de sıkıntılı oluyor,cfw mis gibi...

Özel mod.yani custom firmware.zaten samsung official ics yayınlamadıki :off:

burdaki symbian lakabı ile CFW yi kullanıyorum:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Özel mod.yani custom firmware.zaten samsung official ics yayınlamadıki :off:

burdaki symbian lakabı ile CFW yi kullanıyorum:ehe

Muhtemelen entegre eden daha iyi optimize etmiştir...."CFW"yi:kop:

Üst Alt