Symbian Vs. Android karşılaştırması

serinaga

Üye
Her işletim sisteminin bir yoğurt yiyişi vardır...

Türe

Üye
evet galaxy s2 de ve iphone 4 te de 21 saatin üstünde gitti bu da sana ne istiyorsan o olsun. bilip bilmeden kullanmadığın cihazlar hakkında boş boş laflar atmayasın git önce kullanmadığın cihazlar hakkında ADAM gibi bilgi birikimi edin ondan sonra yerme çabası içerisine gir

Alicim ben kullanmadığı bilmediği halde böyle boş boş laf atanlara ne yapmalıyız bilmiyorum artık .

Tepkiler: eses2658

PriZm

Üye
benim telefonun şarjı ağır kullanım ile 20-40 saat gidiyor.(müzik,oyun,wifi-internet)

NUD

Üye
    Konu Sahibi

Şu söylediğin cihazları bilmesem Bursadaysan getirsene ben senin cihazlarını bir Nokia kullandığım gibi kullanayım bakalım nasıl gidiyor şarj ı. işe giderken otobüste 40 dk iphone 4 le haber okuyorum şarj %56 ya düşüyor. Uludağda snowboard yaparken müzik dinliyim diyorum saat 8 de piste çıkıyorum saat 2 gibi %20 enerji tasarruf u diyor asıl sen
atıp tutma. Madem o kadar uzun kullanma süresi var neden heryerde iphone ve Galaxy SII için şarj edilebilir kılıf satılıyor soruyorum sana Bknz:
Ama neden se Nokia nın hiç bir zaman kendi çıkardığı extra 2 kez şarj et orj. seyahat adaptör ü haricinde kılıf filan yok.

Sizin sayenizde lanet olası bir pazar oluştu. Gereksiz birşeyi savunduğunda; Alicim ben kullanmadığı bilmediği halde böyle boş boş laf atanlara ne yapmalıyız bilmiyorum artık. diyorsun yani banlatmaya çalışıyorsun ayıp ayıp.

----------Eklendi @ 23:33:11 ---------- Yazıldı @ 23:30:05 ----------

benim telefonun şarjı ağır kullanım ile 20-40 saat gidiyor.(müzik,oyun,wifi-internet)

Kardeş kusura bakma sana lafım yok. S1.5 Ghz İCS dediğin cihaz ı kullanmadım. Haklısın gidiyordur samsung her geçen gün kendisini geliştiriyor. Ama ben kullandığım İphone4 ve Galaxy SII gibi cihazları biliyorum ama bana bildiğim cihazları savunuyorlar.

Türe

Üye
Banlatma mi sen hicbirsey bilmeyen kendi burnunun dikine gidip konuyu kndi istedgn yere cekmeye calsam bir zavallidan bska bisey degilsin !! Sen kullnamadysan sarj konusun da yapblcgm bisey yok 2 gundur sarja da takmadm iphone u ve elimden de dusurmedm gerek net gerek sms . Ama kime ne anlatiyorum tabi . Herkes olmasa da senin gibi herseyi cok bildigini snan symbiancilardan ve savunduklari sacmaliklara aciyorum !

Tepkiler: eses2658

pRime.

Üye

Biz de sana 5800'la yaşadığın deneyimleri paylaştığın için teşekkür ediyoruz. Tipik fandroid sözü: "yanımda n8 var" şimdi maddelere geçelim.
1. Bariz sallıyorsun.
Cihazı kullanmadığın burdan belli, hasbelkader kullanma şansını yakaladığın cihazda da pr1 yüklü. Çoklu görevde berbatmış neremle gülsem bilemedim. Androidin yapabildiği bir şey mi onu da sorgulamak lazım.
2. Cevaba değer bulmuyorum bu saçmalığı görüntüde zaten her şey ortada.

sen 256 mb ramli hatta 512 mb ramli androidle bu kadar oyun uygulamayı aç, ben bütün symbianlı telefonlarımı balkondan atıp resmini de çekip size yollayacağım. 1gb ram da olur açtım diyip de göstermeye kalkmayın ama reload yapmadan açıcak.

3. Hayır hayır ve hayır!
Nokia 5800 deneyimlerinle bizi kandıramazsın.
Symbian OS 9.4'te ciddi sorunlar vardı ama onunla kaldı bu sorunlar.

4. Üzgünüm sallamışsın yine.
Belle'e güncellediğini iddia etmişsin, anna'da bile reset sorunu ortadan kalkmıştı hem androiddeki gibi üzgünüz kapatmaya zorla gibi hatalar da almıyoruz.
5. Aman Allah'ım biri bu genci durdursun!
Tersine symbian kullanımı en basit işletim sistemlerinden biridir. Pratikliğini herkese kanıtlamış. Karalama yapacağım diye nereden sallayacağına şaşırmışsın. Androiddeki gibi menülerde kaybolmuyorsun ayrıca. Senin 6600 dışında bir symbian kullanıp kullanmadığın konusunda şüphelenmeye başladım.

6. Kullanım zorluğunda ısrarcıyız.
Androidi kullanırken nedense hep kayboluyorum telefonun içinde ama symbianda bu yok. Her gereç için klasörleme var, her şeyin yeri belli. Android kullanacak kadar kapasiten varsa symbianı her türlü kullanırsın yalanlarınla git çoluk çocuğu kandır.

He son olarak n8 kamerasını kötü bulan sendin değil mi? Hayal kurmaya devam et!
Atış serbest denmiş sanki, bol keseden atmışsın.
YEMEZLER.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~, CanKartaL, _ardaa ve 2 diğerleri

[ENGİN]

Üye
symbian bizleri yıllarca sırtında taşıdı şimdi sırtından indirme zorunda kaldı diye kötü kaka mı oldu nokianin şuan takoz dedigimiz 5110 u almak için neler vermedık bıraz vefalı olun arkadaşlar

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
bende symbian cıyım ve asla da vazgeçmem ve şu an belle iletişim harika

NUD

Üye
    Konu Sahibi

Hız olarak SII ile denendi kesinlikle randıman olarak fark var

----------Eklendi @ 03:44:58 ---------- Yazıldı @ 03:42:31 ----------

Arkadaşım şu an girdiğin forum da Symbian ^3 oyunlar bölümüne girdin mi hiç ve ya uygulamalar bölümüne? Eğer girmediysen bir doz tavsiye ederim...

NUD

Üye
    Konu Sahibi
drop test

Türe

Üye

Tamam kardes sen haklisin sen kralsin tamam mi devam et boyle sen buralarda harcaniyorsum git microsoftta calis

Bende sorun olmadigina gore de sorun yok !

Ozan

Admin
Yorumlarınızı, ceza veya uyarı almak gerektirmeyecek sekilde yapın lütfen

Şimdilik sabır gösterip, konu kapatılmasını isteyen 10larca üyeye karşı açık bırakıyorum, bu sitedeki symbian, android, ios, bada ve tüm isletim sistemi kullanıcıları tartışmayı hakaret boyutuna getirmeden öğrenmeli arkadaslar . Lütfen ..

Tepkiler: anılbaran ve Kurtuluş40

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes sen haklisin sen kralsin tamam mi devam et boyle sen buralarda harcaniyorsum git microsoftta calis

Bende sorun olmadigina gore de sorun yok !

Arkadaşım neyin ne olduğunu asıl sen öğren ve söylediğim gibi bir sıkıntı varsa git İos ta konu aç kullanan bir avuç insan la orada tartış.
al sana sertifika bunlardan farklı boyutlarda ve farklı şekillerde bir kaç tane daha var ve bu arada kullanıcı adıma dikkat ettin mi ? NUD un açılımını öğrenebilirsen benden sana 2 tane eti puff yaşın onu kaldırıyor herhalde.

----------Eklendi @ 16:04:29 ---------- Yazıldı @ 15:47:17 ----------

Bilgilendirme için teşekkürler. Evet arkadaşları bilgilendirme amaçlı açtığım bir konu idi Symbian kullanıcılarını. Ama Symbian ın ne olduğunu bilmeyen ve çuvalla para verip kazık yemediler onu savunuyorlar .

arsima89

Üye
Ulan kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş :-) bende iPhone'a laf ediyorum ama androidden daha stabil :-)

Türe

Üye
Merak etme badayi da symbiani da androidi de kullandm neyin ne oldugunu senden ogrenecek degilim ha bu arada okumakla da adam olunmuyor bir hatirlatmak istedim

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Merak etme badayi da symbiani da androidi de kullandm neyin ne oldugunu senden ogrenecek degilim ha bu arada okumakla da adam olunmuyor bir hatirlatmak istedim

''Tamam kardes sen haklisin sen kralsin tamam mi devam et boyle sen buralarda harcaniyorsum git microsoftta calis''

Bunu ben yazmıştım değil mi ? okumakla adam olunmaz bunun farkındayım bende merak etme microsoftta çalış demişsin o yüzden bi kaç sertifikamdan bitanesini gönderdim sana az önce savunduğun şeyler le şimdi söylediğin şeyler çelişkili. Kendini haklı çıkartmaya çalışıp akıllı sanma ben bildiğin kadar şeyi yazdım raporlarıma. Bütün işletim sistemlerinin ciğerini biliyorum çünkü yazılım geliştirmelerinde destek veren bir kuruluşta çalışıyorum. Yok o iyi bu kötü gibi saçma birşey savunma bana .

----------Eklendi @ 16:31:09 ---------- Yazıldı @ 16:27:24 ----------

Güldürmeyin beni bir sürü yalan yanlış haber var onları okuyup burada birşeyler savunmaya kalkmayın. Hani derler ya cihazın kullanım kılavuzunu iyi okumuşsun diye bunlarla gelmeyin bana başka işlerle uğraşın

PriZm

Üye
Hız olarak SII ile denendi kesinlikle randıman olarak fark var

Hayır. kastettiğim test ettiğin S2 de İCS yüklümüydü? çünkü yüklü değilse Belle vs Gingerbread karşılaştırması yanlış olur.

Lenneth

Üye

Adam ben 60 tane uygulama acamiyorum demiyor ki, gorev yonetimi berbat diyor ki hakli gercekten. 3-4 tane uygulamayi actiktan sonra gelsin takilmalar kasmalar. Ayrica 60 tane uygulama acmista nolmus, hangi birini kullanabiliyor kasmasindan ? akil var mantik var.