alibyr1
Üye
Tam tartışmaya açık bir konuNokiacılar Nokiayı bırakıp iOS veya Android kullandığında anlayacaklar symbianın ne kadar berbat bir sistem olduğunu
En son telefonum Nokia N8 Belle idi.
Nesi berbat mesala ? Polemik olsun diye değil bilmediğimden soruyorum.
Her iki sistemime kullandığınıza göre objektif olarak yorumlarsınız sanırım...
Bu telefonla mı ilgili yoksa yazılımla mı?
Nesi berbat mesala ? Polemik olsun diye değil bilmediğimden soruyorum.
Her iki sistemime kullandığınıza göre objektif olarak yorumlarsınız sanırım...
[alikan];4369989' Alıntı:İstediğin şey buysa eğer.? --------------------------------->Buna ihtiyacın var.
Tam tartışmaya açık bir konuNokiacılar Nokiayı bırakıp iOS veya Android kullandığında anlayacaklar symbianın ne kadar berbat bir sistem olduğunu
En son telefonum Nokia N8 Belle idi.
Yok kardeşim yüklenmez bu sadece ve malesef Android'e özgü bir olay Adobe firması mobil desteği bu düzeyde sadece Android'e sunuyor.
Tamamda, bu benim telefona yüklenir mi(C6-01)? Birde link falan var mı?
[alikan];4370012' Alıntı:Aşırı tepki veriyorsun Symbian berbat bir işletim sistemi değil özellikle Belle ile alabileceği maksimum performansı alıyor şu an.
Eksikleri olan ve yeterli desteği + geliştirmeyi göremeyen bir sistem denebilir ama berbat dersen olmaz. Her sistemin kendine özgü kullanım kolaylıkları vardır ios yada Android'e geçince Symbianın neyine berbat denecek.?
Cihazımdan dolayı mı böyle bilmiyorum fakat gram takılma yok, herşey hıphızlı, tarayıcı mukemmel bilgisayar açmıyorum. Oyunlar harika ötesi.İstemediğiniz kadar HD oyun mevcut. Kişiselleştireblirlik mükemmel (istediğinizi değiştirebilirsiniz telefonda). Facebook,twitter bile android-ios destekliyor.Anlık bildirim olayı çok iyi mesela facede biri arkadaş ekliyor hemen telefonunuza uyarı geliyor girip kabul ediyorsunuzBu saydıklarım belki de 10 da 1 i bile olamaz. Kesinlikle kullanın ve görün. Live wallpaperler bile süper.
Belleyi de kullandım dediğim gibi önceki cihazım N8 idi. Yapılabilecek hiçbir şey yok telefonda. Bomboş. Ama androidde öyle değil.Telefonu elinden bırakamıyorsun. Bunun da çok büyük bir kötü yanı var;batarya 1gun dayanmıyor
----------Eklendi @ 23:56:27 ---------- Yazıldı @ 23:55:15 ----------
Bu arada tepki vermedim
Cihazımdan dolayı mı böyle bilmiyorum fakat gram takılma yok, herşey hıphızlı, tarayıcı mukemmel bilgisayar açmıyorum. Oyunlar harika ötesi.İstemediğiniz kadar HD oyun mevcut. Kişiselleştireblirlik mükemmel (istediğinizi değiştirebilirsiniz telefonda). Facebook,twitter bile android-ios destekliyor.Anlık bildirim olayı çok iyi mesela facede biri arkadaş ekliyor hemen telefonunuza uyarı geliyor girip kabul ediyorsunuzBu saydıklarım belki de 10 da 1 i bile olamaz. Kesinlikle kullanın ve görün. Live wallpaperler bile süper.
Konuyu takip ediyorum ama tartışmanın içine girmek istemediğim için yazmadım hiç çünkü kimse kimseyi anlamıyor biri diyor android bir numara diğeri diyor symbian bir numara, zevkler ve renkler değişir iki işletim sisteminin de eksileri artıları var hiçbiri diğerinden üstün değil, bu mesajı yazma amacım da aslında alıntı yaptığım kişinin imzası
şu kısım varya "2011 = Dünyanın en güçlü mobil ekran kartı ve dünyanın ilk 2 antenli telefonu" gerçekten 2 anteni varsa iphone'un içler acısı tek anten yetmiyor demek ki 2. anteni koymuşlar yani çekemiyor apple anten takmış.
aslanım benım be yürüüü seni kim tutar adamlarlar sadece reklam üzerinden strateji uyguladılar ne dedi rahmetli applenin ceosu android çakma bir yazılım yani anlayacağınız ilk önce sybian ve ios cıkarır android te çalar ben buldum diye yaygara çıkarır bütün dünyayıda asimile eder baba sürüm symbiandır ondan sonra ios gelir
[alikan];4370169' Alıntı:
Neden tek olsun bence de İos tırt Symbian daha iyi
Çift anteni varmış napalım varsa biri Turksat diğeri Eutelsat mı
Neye yarıyo ki bu İos tırt bi işletim sistemi bence
Belki yeri burası değil ama bir şey öğrenmek istiyorum.
Benim hattımda internet paketi yok wifi den bağlanıyorum.İnternet hattı alsam bağlantı hızım falan değişir mi? Hattım turkcell.
Belki yeri burası değil ama bir şey öğrenmek istiyorum.
Benim hattımda internet paketi yok wifi den bağlanıyorum.İnternet hattı alsam bağlantı hızım falan değişir mi? Hattım turkcell.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?