Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
html 5 testi buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadreste var.
---------- Eklendi @ 21:41:48 ---------- Yazıldı @ 21:40:24 ----------
burada programların html 5 testı yapılmış. Bunu bulabildim
WP7.5 düşük almış ama 8 iyi yani...
evet serdarım flash lite4 html5 ve flash playerın yanında bir işe yaramıyor onu demek istedim yoksa bende n8imle video seyredebiliyorum ama artık girdigim sitelerin yarısından fazlasında siyah bir pencerede html5 veya flash player yükleyin yazıyor. Html5 testini bende arıyorum ama bulamadım tabii ki bulursam onu da paylaşıcam zaten görevimiz bizim bu insanlara bu bilgileri buradan saglamak. En kmtü ihtimalle mayıs sonu kendi cihazımla test eder paylaşırım.
çok teşekkürler serdarım ama buradaki htc hd7 yani windows phone7 ve 7.5e güncellenmedi yaklaşık olarak 2yıl önce çıkmıştı windows phone un ilk duyuruldugu zamanlarda yani
Abi yalniz mango yaziyor orada. Wp7 olsaydi koymazdim.
kasıtlı yapmıyacagını biliyorum zaten serdarım ama dedigim gibi tekrar kontrol ettim cihaz 2010 ocak çıkışlı ve wp7 yüklü htc güncelleme vermedi bu cihaza.
Disaridan yuklemis olamazlar mi abi iste illa guncellenmesine gerek yok ki.
Benim bildigim wp7.5 html 5 puani zaten 130 civari bir sey. wp8 ve ie 10 ile bu 300 olacak.
dogru biliyorsun html5 sitesinde var zaten bu puan ama romdan roma fark ediyor mesela htc one x sonuçları var at&t ve international olarak iki ayrı skor var ve at&t daha düşük skor almış testlerde
at&t olanınında tegra3 değil qualcomm s4
daha iyi ya dostum s4 tegradan çok üstün bir set adreno 225 var ayrıca
iki aynı cihazda ayrı iki sonuç çıkması arada bir fark oldugunu gösteriyor bu wp için de geçerli operatör romları farklı oluyor demek kihtcnin tarayıcısında bir şey var galiba
iki aynı cihazda ayrı iki sonuç çıkması arada bir fark oldugunu gösteriyor bu wp için de geçerli operatör romları farklı oluyor demek ki
130 çok düşük ya 230 olmasın Serdar reis ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?