pRime.
Üye
iki senedir vardı ve nokia son beş yılında 70milyar euro zarar etmiş elop lafı dizmiyoruz serdar fikir yürütüyoruz burada fikir alışverişi yapıyoruz ve bence meego ya tek başına destek vermeye devam etseydi işte o zaman ya herro ya merro demiş olucaktı ki buna karar vermek öyle kolay degil çünkü işin sonunda tamamen yok olmakta var. Meego projesi başHladıgında garantisi varmıydı ki böyle bir risk alsın firma.
---------- Eklendi @ 02:31:31 ---------- Yazıldı @ 02:28:51 ----------
cihaz çıkacagı kesinleşmiş ki nokia wp ile çöpe atıyor demiş bu bir öngörüdür wpnin tutmayacagına dair fakat yanılmıştır ki dogal olarak yanılabilirde
lumia 900 ile %1 çok iyi bence. daha amerikadan çıkmadı bile. ne yapmasını bekliyorsunuz daha? şöyle çıktığının ertesi günü bi %50 %60 'lık pazar payı mı?
Patlama yaşanmadı mı peki? Amerika'ya lumia stokları yetiştiremedikleri için avrupa'ya gelmesi ertelendi, tüm stoklar amerika'ya yöneldi lumia 900 yine bitti.
Wp li cihazların pazar payı bence şuan iyi durumda sonuçta iki elin parmakları kadar cihaz var ve sadece amerikada avrupa pazarına satıldığında işler değişecektir.. Meego da tamamen haklısınız Nokia attı bi kenara belki başka çaresi yoktu ama bana da eloph ve microsoft işgüzarlığı gibi geliyor çünkü meego lu daha çok cihaz üretilse wp li cihazlar satılmaz..
ya ben lumia 900 ü alıcam yada lumia 900 beni...
güzel slogan olduEey gidi koca Fatih..
amin :Allah gani gani rahmet eylesin..
flash desteği olmayan nokia 3,75 puan ios isletim sisletimli iphone 4s 3 puan samsung nexus google destekli 2,75 puan htc one x 1,5 ghz 4 çekirdekli 3,5 puan sanırım arkadaş nokia mağazasında çalışıyor
flash desegi olmasımı gerekiyor artık çogu site html5 e geçiyor ve adobe firması mobil platformlara flash destegi vermeyecegini açıkladı. ayrıca ios ta flash var mı?o da html5 destegi veriyor.flash desteği olmayan nokia 3,75 puan ios isletim sisletimli iphone 4s 3 puan samsung nexus google destekli 2,75 puan htc one x 1,5 ghz 4 çekirdekli 3,5 puan sanırım arkadaş nokia mağazasında çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?