Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian telefonum öldü......... Nokia'nin yeni amiral gemisi lumia
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isamey
Üye
Konu Sahibi
Symbian telefonum öldü......... Nokia'nin yeni amiral gemisi lumia
Benim c6-01 telefon kullanıyordum. Garantiye 4.kez gönderişim.
Telefonum eğer gelirse satıp Nokia'nın yeni çıkardığı 15 yakın lumia serisinden bir telefon alacağım.
___kaptan___
Üye
Geçmiş olsun kardeş bende 3 kez gönderdim servise E7'mi + halen symbian cihazlar üretiliyor + alacağın cihaz da şimdiden hayırlı olsun
erhanred
Üye
peki symbian lumia alcağım diyorsun bence android telefeon al daha iyi bende c6-01 var belki anroid e portlarlarsa iyi olur n9 u portlamışlar ya
lumia serisi telefonlar henüz 15 olmadı.ve şuan sadece iki tanesi Türkçe dil destekliyor.lumia 610,710,800,900,bunların Türkçe dil desteği henüz yok.yeni çıkacak olan 620ve piyasaya gelecek olan820,piyasaya olan 920 Türkçe dil desteği olanlar
dilmenibrahim
Üye
L920 süper eşimle kavga ediyoruz kim kullanacak iye böyle giderse iki tane alıcağız
Furkan Emekli
Üye
Geçmiş olsun ya alacaksan iyi bir model al isteklerini karşılasın ya da çok düşük bir model al telefona laf atmaya hakkın olmasın. Şimdiden hayırlı olsun.
symbian.forever
Üye
Lumia 920 al derim ben. ben yazın çalışıp almayı düşünüyorum