Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

mm_mm

mm_mm

Üye
tşk.

servan1998

Üye
güvenlik kodunu bulamadım offff nasıl bulunuyo yardım edin

FrKnEmRcN

FrKnEmRcN

Üye
Ayarlardan Fabrika ayarlarına geri dön seçimini yapınca oluyo Not: *#7370# yapınca olmayanlar için

trane1

trane1

Üye
Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda

"soft format"
ve
"hard format"

olmak üzere 2 çeşit format işlemi vardır.

1) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz

Gelin beraber bu kodu bulalım

Bu siteye giriyorsunuz

Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz

IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz.

Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz...

Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur

Test Edilip Onaylandı

Saygılar..

Dostum sen harikasın ya ... GarminMobileXT'nin dosyalarını hafıza kartıma atmıştım telefonun ana ekranında ki üstte bulunan kısayolların simgesi gözükmüyordu sonra altta bulunan numara çevirme ve rehber tuşlarına basıyorum açılmıyordu 3 gündür uğraşıyordum sayende SOFT format attım düzeldi .. çook teşekkür ederim sana :oke:
Telefon modelim 5800

arnavutska1

Üye
çok saolun sayenizde bilmediğimiz herşeyiöğreniyoruz

necipkoraman

Üye
Verdiniz sitedeki kilit çözücü sistem çalışmıyor

ares00135

Üye
Kardeşim, beni büyük bir dertten kurtardın. Büyüksün emeğine sağlık!

djzeki9

djzeki9

Üye
s40 serieslerde geçerli mi ?

--------------- Ekleme ---------------

6300 a format atılırmı

tuncik21

Üye
tşk

mitrax

Üye
benim rehber sim e kayıtlı. simdekileridemi siliyor ?

tolden86

Üye
Soru :Bende Bir üye Olarak Sizlerden Bir Konuda Yardimci Olmanizi Istiyorum. Sitemizde Ne Ararsan Vardir.
Dün Nokia Markali Cep Telefonuma Ultra Mp3 Programi Indirdim
çok Güzel Bi Program Bu Programi Getiren Arkadaşimizin Eline Sağlik Fakat Bişey Eksik Koymuş Lütfen Sizlerden Rica Ediyorum Bilen Varsa Bu Mesaja Cevap Yazsin
Bana Ultra Mp3 Kişisel Lisans Kodu Lazim. Programi Yükledim Kişisel Lisans Kodu Istiyor Bende Bilmediğim Için Sizlerden Yardim Istiyorum..
şimdiden Ilginizden Dolayi Teşekkür Ediyorum.
mazharvan
#
YANIT
programın yanında exe dosyası olması gerek ona telefonunun imei kodunu yaz ozman lisans kodu çıkar onuda telefonuna gireceksin

shtyn

Üye
saol dost

flextasy

Üye
arkadaslar ben e63 kulllaniyorum o siteden guvenlik kodumu aldim fakat guvenlik kod hatasi diyor anlayamadim gitti yardim ederseniz gercekten sevirim

sotoroko12

Üye
benim n95 8gb var bazı tuslar bazen basmıyor sistemden oldugunu dusunuyorum (90 ihtimal) aceba ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

r0ket

r0ket

Üye
sağolasın

s.aydogdu

s.aydogdu

Üye
Kardes hafızaya gel rehberi hafıza kartına kopyala yap hafıza kartını cıkarıp format at tamam dır herseyını hafıza kartına alıo sonra aynı yerden gerı yukle yap

hackam

hackam

Üye
sağol 5700 işe yaramadı yada ben yapamadın

nowey1

nowey1

Üye
sagol kardeş

braineater

braineater

Üye
oldukça işime yaradı sanırım virüs kalmadı telefonumda sağlam çözüm hard format :D

mekanik

Üye
teşekkürler...

Üst Alt