Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

guide82

guide82

Üye
*#7370# YAZIYORUM OLMUYOR
:hmmm

nasuh2052

Üye
lan bu yöntem her telde işe yaramıyor malak

demir26

Üye
nokia3500'a nası format atıcaz

djkeles

djkeles

Üye
Ama e serısıne sadece soft format atılıyor hard format nasıl atılıyor

spovn

Üye
beniğm n73 var bulamadı bu program kendi orjinal güvenlik kodu deildi ama ben değiştirdim ni tekim unuttum.napabilirim yardım lütfen

hinata1

hinata1

Üye
emeğine sağlık:heyo:

backle

Üye
emeğine sağlık =) ben bişey sorcam arkadaşlar bilen varsa lütfen bana dönsün. vista home primeum için masaüstüne kar yağdırma programı bilen var mı? ltfen yardım edin :(

sadettin0007

Üye
ya sie olmuyo layn * basıyom 3 basıyom yes basıyom açmaya basıyom (hepsıne aynı anda basıyom biişi olmuyo

mkarakas058

mkarakas058

Üye
slm arkadaşlar hart format atmak tele zarar verir mi ? diyelimki 2 ayda bir hard format atarsak tele zarerii olurmu?

kayıprar

Üye
yalan la bu adam en kolaylarını sölemiş alttada site vermiş ımeı çalıo

siroa22

Üye
tesekkurler.. Önemli bilgiler...

jsrcb

Üye
Teşekkürler yalnız Nokia E72 ye birtek soft format atılıyor. (*)(3) (Yes) (Power) işlemiyor. Hard format yöntemi nedir?

vesves

Üye
E71 hard format atılmıyor

tracy990

Üye
eLine saqLık kardesmm saoLsnn ;)

WreckagE

Üye
yaa arkadaş kod hatası diyor denilen adresten öğrendim kod hatası diyor ne yapıcam

bbgroup9

Üye
Yınedeee Elıne Koluna Aqzınaaa Saqlıkda Bn 6300 da Yapamadım Beceremedim Heralde İlgilenirseniz Sevinirim saygılarrr

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Yınedeee Elıne Koluna Aqzınaaa Saqlıkda Bn 6300 da Yapamadım Beceremedim Heralde İlgilenirseniz Sevinirim saygılarrr

6300 symbian telefon değil olmaz.
6300 da sadece fabrika ayarlarına dönersiniz.

--------------- Ekleme ---------------

yaa arkadaş kod hatası diyor denilen adresten öğrendim kod hatası diyor ne yapıcam

n95 de olur ama orjinal N95 olacak çin malı çakma değil.

devil_yarasa

Üye
eline salık vala dertlere deva oluyon böle yapmakla makbule gectin benim icin cok saol

Üst Alt