Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Telefonlarına Format Atmak
Sponsorlu Bağlantılar
mehmet5209
Üye
6300 her ikiside olmuyo ne soft ne hard nede vermiş olduğunuz adresten çıkan kod hiç biri olmuyor
mrtdlk
Üye
kardeş normal format attım telefon nokia yazı ve açılmıyor
zicix
Üye
imei yazıorm generate diyorum fakat verdigi kod dogru degil :S nasıl yapıcam bunu
peki o zaman 63 00 için ne yapmamız gerekiyo nasıl halledecez zaten bunlar dediğiniz gelsede yine şifre istiyo bizde bilemiyoruz şifreyi lütfen biraz yardımcı olun arkadaşlar .simbian değil deyipte bi köşeye çekilmeyin.
frekans58
Üye
paylaşım için teşekkürler. güzel anlatım olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cagatay606
Üye
ben telefondan yanlışlıkla telefonun orjinal bi programını sildim formatla geri gelir mi?
selimcan_1373
Üye
6600 kullanıyorum arkadaşlar ama bluetooht açılmıyor sistem hatası diyor format deseniz attım ama sorun aynen devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum
blacxer
Üye
n81 için guvenlik kodunu bulamıyorum formatta yemiyor yardım lutfen
kroocker
Üye
Yaws Nokia 6300 da kod hatası diyor. Nasıl halledebilirim?
Halledene rep.
murat0068
Üye
ellerine sağlık paylasımın ıcın teşekkurler
judger90
Üye
teşekkürler
gara7676
Üye
sağol kardeş
karabasan5555
Üye
nokia 6300 da olmuyor galiba format cihazı felan varmış bende müzik çalar açılmıyor bilen warsa acil yardım etsin şimdiden teşekkürler
ekc-103
Üye
sağol kardesim ellerine sağlık ben de güvenlik kodunu bilmiyordum buldum
boyar123
Üye
kardeşim bende denedim You must be an owner of the phone! diye uyarı çıktı yardım edebilecek misin? Emekleri için sağol...
keaimynoare
Üye
bakıyorum nedense son sorular cevapsız kalmış niye sürekli ilgilenilmiyor? sorum ise bu imei ile güvenlik kodu öğrenme sitesi güvenilir mi?
mahirkar1
Üye
Ya Bilader Ben *#7370# Yapıorm Sonuç Bilinmiyor Dio Ya.