Symbian Telefonlarına Format Atmak

Telefonuma hard format attım ve yığın hafızayı biçimlendirdim.. Bunları yaptıktan sonra telefondan wifi ile internete bağlanamaz oldum lütfen bir çare bulun bağlanmaya çalıştığımda "WLAN:Wlan bağlantısı zaten kullanılıyor. Kapatın ve tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.. Telefon: N81 8GB

--------------- Ekleme ---------------

Sorunu çözdüm...

mucak

Üye
çok tşk kardeş şuan ihtiyacım yok ama belki olur yinede saol paylaşımın için

zalgiris

Üye
Bana bir yardım lütfen..

Nokia 3230 telefonuma format atmam gerekiyor. Çöktü sanırım. Tlf açılıp kapanıyor hemen. Ancak rehberimi mutlaka kurtarmam gerekiyor. ne yapmalıyım?

cashuwa

Üye
n97 de işe yaramadı yada benim telde sorun var
önce aramarı kapat diyor
arama falan çalışan dosya da yok neden böyle yazıyor anlamadım

akbaba02

Üye
Peki oraya yazılan ımeı numaraları klonlanmıyor mu? Veya bi sorun çıkmaz değil mi

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada 5 haneli beklerken daha fazla çıktı o ne işe yarıyor

İnternetten yani nokianın sitesinden atmanızı tavsiye etmem arkadaşlar.

nasıl çözdüğünü anlatsaydında faydalı olurdu

yav kardeş çok teşekkür ederim sen bir dahisin...

yeni konu açmaktan sa bende buraya yazayım belki benim gibi bir arayıp da bulamayan faydalanır. benim n96 da giden mesajlar klasöründe iki adet ERTELENDİ şeklinde gözüken gönderilememiş multimedya mesajlar duruyordu. pc suite ile bunları klasörden silmeye çalışsam bile bir türlü silinmiyordu. Ne yaptı isem malesef silinmedi. en sonunda burada gördüğüm şekilde soft format attım ve nihayet mesajlar gitti. teşekkürler.

B4H4DIR

Üye
sagollasın abı cok tesekkur

peki bende nokia 5800 var hard formatı nasıl atacağım, tuş takımı olmadığı için nasıl basacağım o tuşlara. Birde yeni yazılım yükledikten sonra örneğin "v31" format atmak faydalımıdır teşekkürler.

kopuq1

Üye
eywallahh cokk yardımcı olsunn allah razı olsunn

ybh901

Üye
Bu yararlı bilgiler için Teşekkürler.

yaaa olmuyo olmuyoo hiçbii olmuyoo :S :S 6300 teefon ama hiçbiri çözemiyo güvenlik kodu unutuldu format atamıyoruz yaa :S

Paylaşım içi teşekkürler, çok işime yaradı...