Telefonuma hard format attım ve yığın hafızayı biçimlendirdim.. Bunları yaptıktan sonra telefondan wifi ile internete bağlanamaz oldum lütfen bir çare bulun bağlanmaya çalıştığımda "WLAN:Wlan bağlantısı zaten kullanılıyor. Kapatın ve tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.. Telefon: N81 8GB
Telefonuma hard format attım ve yığın hafızayı biçimlendirdim.. Bunları yaptıktan sonra telefondan wifi ile internete bağlanamaz oldum lütfen bir çare bulun bağlanmaya çalıştığımda "WLAN:Wlan bağlantısı zaten kullanılıyor. Kapatın ve tekrar deneyin. " uyarısını alıyorum.. Lütfen yardım edin ne yapabilirim.. Telefon: N81 8GB
yeni konu açmaktan sa bende buraya yazayım belki benim gibi bir arayıp da bulamayan faydalanır. benim n96 da giden mesajlar klasöründe iki adet ERTELENDİ şeklinde gözüken gönderilememiş multimedya mesajlar duruyordu. pc suite ile bunları klasörden silmeye çalışsam bile bir türlü silinmiyordu. Ne yaptı isem malesef silinmedi. en sonunda burada gördüğüm şekilde soft format attım ve nihayet mesajlar gitti. teşekkürler.
peki bende nokia 5800 var hard formatı nasıl atacağım, tuş takımı olmadığı için nasıl basacağım o tuşlara. Birde yeni yazılım yükledikten sonra örneğin "v31" format atmak faydalımıdır teşekkürler.