Symbian telefonlarda menude klasör içine klasör açma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vishaaka

Üye
    Konu Sahibi
Symbian telefonlarda menude klasör içine klasör açma
Forumda daha önce yazıldımı bilmiyorum aradım göremedim.

Nasıl a gelelim
1) Boş bir klasör açıyoruz menude,

2) Açtığımız klasörü menude en başa taşıyoruz ve menude 5. sırayada herhangi bir uygulama taşıyoruz resimde ajanda var(bu seçeneklere tıkladığımızda klasöre taşı sekmesi olması gerekiyor).

3)Son olarak bir program yüklememiz yada kaldırmamız gerekiyor; yüklemenin bittiği anda kısa bir süre içerisinde menuye tıklayıp (menude 5.sekmedeki icon seçili gelicektir) seçenekler diyoruz (menu yenilenmesinde önce yapmamız gerekiyor bunu) menu yenilendiğinde yarattığımız klasör seçili hale geliyor seçenekler hala açık olduğu için klasöre taşıdan istediğimiz bi klasöre taşıyabiliyoruz.

:oke:

resimler nokia e65'ten
:sopa:Biraz zamanlama istiyor ama alışınca çok kolay yapılıyor.:P kolay gelsin...:yuru*

musa553

musa553

Üye
abi bunun daha kısası yokmu yaa

emrecelik

Üye
arkadaşım program yüklemeye gerek yok klasöre taşıyı gördükten sonra kapama tuşuna bir kere bas hatsız moda al gerisi aynı zaten:oke:

ctngs

Üye
ya kardeş bu güzel bir şey ama bana mum sms gerekli forumda buldum ama nokia 6120 de çalışmıyor

omergur

Üye
merhaba arkadaslar,
e 65 le yeni tanistim. uygulamalri oldukca iyi. ancak ekranda yanip sonme olabilio, hizli gecislerde. onun disinda oldukca iyi. tavsiye ederim.

vishaaka

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım program yüklemeye gerek yok klasöre taşıyı gördükten sonra kapama tuşuna bir kere bas hatsız moda al gerisi aynı zaten:oke:

bu yöntem tüm symbianlar için geçerli 6600 yada 7650 gibi hatsız modu desteklemeyenlerde de işe yarıyor..

polat_ketur_76

Üye
teşekkürler

gumusss

gumusss

Üye
valla süpersin nerden buluyorsun bilmiyorum ama paylaşımın için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

n73te oluyor bizzat kendim denedim kolay gelsin

DreamPk

Üye
sağol

--------------- Ekleme ---------------

güzel paylasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt