Silinen Üye 484994
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
en fazla 550 diyorsan nokia 603 tam sana göre.
Pek çok özelliği var ama görüntülü görüşme özelliğinden yoksun olduğu için onu tercih etmem. Bir kereden alacağım için görüntülü görüşme özelliği de olmasını istiyorum. Aslında internette telefonlar çok uygun fiyatlara olabiliyor. O yüzden bu telefondan daha iyilerinin de aynı fiyat aralığında olduğuna eminim.
görüntülü görüşme olsun diyorsa c6-01Yapmayın arkadaşlar. c5-00 bile görüntülü görüşme özelliğine sahip ve fiyat aralığı 450-550 lira arasında olan bir telefon. Nasıl nokia 603 en iyisi dersiniz.
görüntülü görüşme olsun diyorsa c6-01
Yapmayın arkadaşlar. c5-00 bile görüntülü görüşme özelliğine sahip ve fiyat aralığı 450-550 lira arasında olan bir telefon. Nasıl nokia 603 en iyisi dersiniz.
Peki karşılaştırma yaparsak 603 mü daha iyi, yoksa c6-01 mi? Yani birinden birini seçeceğim için değil de sorayım istedim.
Evet, yani işletim sistemi en son seçenek olsa da benim için ilk sırada yer alıyor önem bakımından. Zaten bu yüzden sıfır telefon istiyorum. Görüntülü görüşme dışında arayabileceğim hemen her özelliğe sahip olduğunu görüyorum 603'ün. Peki şu ovi maps desteği gibi yeni nokia telefonlarda sağlanan ücretsiz hizmetlere bu telefon modelinde de yer veriliyor mu?
ücretsiz hizmetler derken neyi kastediyorsun. Ovi mapsten başka
Genel anlamda sormuştum. "İleriki güncellemeleri alabilecek" sözüne binaen. Forumdaki bir başka konuyu biraz inceledim ve anlaşılan ayda yılda 1 yapılan görüntülü görüşme için c6-01'i almak çok aptalca bir karar olacak. Bu ikisinden biri olursa 603 tercih sebebidir. Şartlar dahilinde 603'le kıyaslanabilecek benzer işletim sistemli bir başka telefon var mı peki?
evet yeni güncellemelere tamamen açık 603.
c6-01 yerine 603 alacaksan eğer çok iyi bir karar olur. Bu fiyata bu telefondan iyi telefon bulamazsın android galaxy ace var android 600-650 lira arası ekran kalitesi çok kötü performans o kadar kötü değil fakat 603 kadar asla olamaz. Yani anlayacağın bu fiyata en iyi telefon 603
701'i ben de düşündüm ama o kadar para vermek zor geliyor. Tabii bunca özelliğe ek olarak görüntülü görüşmenin yapılabiliyor olması da eksiksiz bir telefon gibi görünmesine sebep oluyor. Hele 603'ü alacak duruma geleyim de, ondan sonra 603 mü yoksa 701 mi diye karar veririm. Sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?