Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Telden nasıl silinir?
Sponsorlu Bağlantılar
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
Üye
Konu Sahibi
Symbian Telden nasıl silinir?
Arkadaşlar dün bir deney yaptım :blmm Xplore e girdim,silinen tüm klasörleri sildim Peki sonra ne oldu? 5 Yorum Atarsanız devamı gelir!
kendini al hemen harvard okuluna yazdır, müthiş bilgi ve birikim mevcut..
kanat_58
Üye
Telefon acilamdi
PATRON 007
Üye
Android kurdun
kanat_58
Üye
Yok kurulmaz bildiğim kadariyla
5 inci cevap olmuş bile cevabi verse bilelim
ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ
Üye
Konu Sahibi
Sonra tele bişiler oldu kamera 1 dkde açıldı klavye çalışmadı tuşlar kitlenmedi fln sonra teli kapadım simi hafıza k.tını falan çıkardım sonra yeniden açtım kendind hard format atmış öncedem tel hafıza 20 mbdi sonra silince 67 mb oldu formattan sonra 53,3 olarak oynamadan gidiyo ama hizi muhteşem yani Symbianı yeniden keşfettim sanki
farkındaysan bu android yapmak değil bu site üstündeki link olsa ztn herkes bilirdi bu sadece android görünümü vermek o kadar yaparım and. filan diyeceksen bir clash oynarken video çek de görelim
farkındaysan bu android yapmak değil bu site üstündeki link olsa ztn herkes bilirdi bu sadece android görünümü vermek hadi o kadar yaparım and. filan diyeceksen bir clash oynarken video çek de görelim