olivetti
Üye
symbian signede kayıt olmak için yeni mail servisi buldum!!!
symbiansigned ttmail.com mail servisini kabul ediyor.tt mail den adres alın.
Adres
üyelik için gerekenler (önemli)
HİZMET NO (10 HANELİ OLAN) BULAMAZSANIZ 444 0 375 ARAYIP ÖĞRENİN YA DA İNTERNET FATURASI,DEKONT TAN ÖĞRENİN
ADSL ŞİFRESİ(DEĞİŞTİRMEDİNİZSE İNTERNETİN BAĞLANDIĞI HATTIN NUMARASI ( ALAN KODSUZ)
TTNET KULLANICI ADINIZ (ÖRNEĞİN; 'kullanıcıadı@ttnet' değilde yalnızca kullanıcı adınızı yazın.
pc nizde outlook express programı lazım symbiansigned den gelen kodu almanız için
bu kadar zaten bunları bildikten sonra üyelik kolay msn adresi almak gibi birşey
gerisini üst konuda Negative arkadaşımız anlatmış.
konuyu başka yerlerde gösterilmesini istemiyorum.sonra herkes öğrenir çabuk yayılır maxicep ailesi olarak bu adreside kaybederiz .ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!!!
HERŞEY MAXİCEP İÇİN!!!
Adres
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üyelik için gerekenler (önemli)
HİZMET NO (10 HANELİ OLAN) BULAMAZSANIZ 444 0 375 ARAYIP ÖĞRENİN YA DA İNTERNET FATURASI,DEKONT TAN ÖĞRENİN
ADSL ŞİFRESİ(DEĞİŞTİRMEDİNİZSE İNTERNETİN BAĞLANDIĞI HATTIN NUMARASI ( ALAN KODSUZ)
TTNET KULLANICI ADINIZ (ÖRNEĞİN; 'kullanıcıadı@ttnet' değilde yalnızca kullanıcı adınızı yazın.
pc nizde outlook express programı lazım symbiansigned den gelen kodu almanız için

bu kadar zaten bunları bildikten sonra üyelik kolay msn adresi almak gibi birşey
gerisini üst konuda Negative arkadaşımız anlatmış.konuyu başka yerlerde gösterilmesini istemiyorum.sonra herkes öğrenir çabuk yayılır maxicep ailesi olarak bu adreside kaybederiz .ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!!!
HERŞEY MAXİCEP İÇİN!!!