blackbird48
Üye
Farklı olmayı seviyorum.Artık her 8 yaş üstü çocukta android var.
ForeverAlone";4166976][COLOR="Red' Alıntı:Tamam.Nedeni anlaşıldı : Şarj süresi,Kolay kullanım ve alışkanlık.Genel sonuçlar bunlar sanırım.Moderatör arkadaşlar konuyu kitleyebilir.Niyet bozuldu.
Niyet bozulmadı, sen niyeti bozmuşsun.
Sen geldiğin her yerde gerginlik yaratmak zorundamısın?!?
bu konunun bundan 1 sayfa öncesine bak.birde şimdi senin yazdıklarında çıkacak olan gerginliklere bak!
----------Eklendi @ 18:02:15 ---------- Yazıldı @ 18:01:50 ----------
Lütfen.konu yönünden saptı.
Linux'ün çok işlemci yediğini söyle ki GERÇEK bir linux sistem kullanmadan böyle bir saçma tespitte bulun, symbianda konuşmayla mesaj yazılamadığı yalanını uydur ondan sonra gerginlik çıksın.
serdar konuya girdim bi baktım prime geldi dağılın demiş bizim ki niye diye bir baktım 2 sayfa gitmeden aynı adamın linux=işlemci kafasında yorum yapmasıyla anladım ki onun gitmesi gerek bence hiç linux kullanmadığı belli
Uygulamala ile değil,telefonun kendisinde böyle bir özellik varmı...
Olmasına gerek var mı? Siz işinize gelmeyince "android her haltın uygulaması var" diye söylemesini biliyorsunuz. Symbianda bu işi yapabilen bir uygulamayı karşınıza çıkarıyorum bu sefer de "işletim sisteminde böyle bir özellik var mı" diyorsunuz.çekemiyorsunuz tabi symbianda da ilginç ve güzel uygulamalar olmasını.
----------Eklendi @ 18:40:43 ---------- Yazıldı @ 18:38:50 ----------
Daha gerçek linux'ün gerçekte nasıl bir sistem olduğunu bilmeyenlerle tartışmaktan utanıyorum hasan.
ForeverAlone";4167105][COLOR="Red' Alıntı:
Symbianın en güçlü oyununu göster bana birkere.
Android karışık baylar. Arkadaşta Sg fit var müzik at bana birkaç tane dedi attım ama müziklerin nerde oldugunu o da bende bilmiyoruzNokia-Symbian'da ise dosya yöneticisi ya da müzik kütüphanesini güncelle seçeneğinden tüm müzikler karşında
bizim oyunlarımız az ama tüm telefonlarımız aynı oyunu destekliyor sizinkilerde çok da ne oluyor? Donanımlar yetersiz, donanımı farklı, donanım güçlü hepsine chipset, chipset fellik fellik oyun arıyorsunuz. Bizimse tüm telefonlarımız için bakmamız gereken tek oyun var.
ForeverAlone";4167163][COLOR="Red' Alıntı:
5800 ile N8in açtığı oyunlar bir mi ?
HD ler dışında hepsi bir kardeşim..ForeverAlone";4167163][COLOR="Red' Alıntı:
5800 ile N8in açtığı oyunlar bir mi ?[/COLOR]
5800 symbian3 n8 ise symbian^3 arada dağlar var
HD ler dışında hepsi bir kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?