Symbian Seçme Nedeniniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokıa birzamanların efsanesi şimdi ise kurt kocadı möaymun oldu

Türe

Üye
Farklı olmayı seviyorum.Artık her 8 yaş üstü çocukta android var.

Android vaar android var bi zamanlar ben de symbiandan vazgecemiyordum ama sonra bunu kırdım ve değistirdim bundan sonra daha da donmem symbiana

pRime.

Üye
ForeverAlone";4166976][COLOR="Red' Alıntı:
Tamam.Nedeni anlaşıldı : Şarj süresi,Kolay kullanım ve alışkanlık.Genel sonuçlar bunlar sanırım.Moderatör arkadaşlar konuyu kitleyebilir.Niyet bozuldu.

Niyet bozulmadı, sen niyeti bozmuşsun.
[/COLOR]

pRime.

Üye

Kendi mesajlarını oku ondan sonra neden gerginlik çıktığını anlarsın.

Uruloki

Üye
serdar konuya girdim bi baktım prime geldi dağılın demiş bizim ki niye diye bir baktım 2 sayfa gitmeden aynı adamın linux=işlemci kafasında yorum yapmasıyla anladım ki onun gitmesi gerek bence hiç linux kullanmadığı belli

pRime.

Üye
Linux'ün çok işlemci yediğini söyle ki GERÇEK bir linux sistem kullanmadan böyle bir saçma tespitte bulun, symbianda konuşmayla mesaj yazılamadığı yalanını uydur ondan sonra gerginlik çıksın.

PriZm

Üye
Linux'ün çok işlemci yediğini söyle ki GERÇEK bir linux sistem kullanmadan böyle bir saçma tespitte bulun, symbianda konuşmayla mesaj yazılamadığı yalanını uydur ondan sonra gerginlik çıksın.

Uygulamala ile değil,telefonun kendisinde böyle bir özellik varmı...

pRime.

Üye

Arkadaş ego tatmini yapıcam diye bölümde iyice burnunun dikine gidiyor hasan.

Uruloki

Üye
birde telefonun kendi özelliği nasıl oluyor o özellik telefonun kendi özelliği donanımıdır geri kalanı yazılımdır ki android de de her telefonda olan bir özelliği nasıl telefon kendi özelliği diyebiliyorsun hadi siri desen anlıcam(ki o da yazılım iphone 4 için kırdılar bile) ama anlamak mümkün değil

pRime.

Üye
Uygulamala ile değil,telefonun kendisinde böyle bir özellik varmı...

Olmasına gerek var mı? Siz işinize gelmeyince "android her haltın uygulaması var" diye söylemesini biliyorsunuz. Symbianda bu işi yapabilen bir uygulamayı karşınıza çıkarıyorum bu sefer de "işletim sisteminde böyle bir özellik var mı" diyorsunuz. çekemiyorsunuz tabi symbianda da ilginç ve güzel uygulamalar olmasını.

----------Eklendi @ 18:40:43 ---------- Yazıldı @ 18:38:50 ----------

Daha gerçek linux'ün gerçekte nasıl bir sistem olduğunu bilmeyenlerle tartışmaktan utanıyorum hasan.

Symbianın en güçlü oyununu göster bana birkere.

soner98

Üye
Android karışık baylar. Arkadaşta Sg fit var müzik at bana birkaç tane dedi attım ama müziklerin nerde oldugunu o da bende bilmiyoruz Nokia-Symbian'da ise dosya yöneticisi ya da müzik kütüphanesini güncelle seçeneğinden tüm müzikler karşında

modaratör arkadaşlar konuyu kapatırsa iyi olacak birdaha da kötü tartışma yaratacak konuların açılmasına izin verilmesin lütfen

pRime.

Üye
ForeverAlone";4167105][COLOR="Red' Alıntı:

Symbianın en güçlü oyununu göster bana birkere.

bizim oyunlarımız az ama tüm telefonlarımız aynı oyunu destekliyor sizinkilerde çok da ne oluyor? Donanımlar yetersiz, donanımı farklı, donanım güçlü hepsine chipset, chipset fellik fellik oyun arıyorsunuz. Bizimse tüm telefonlarımız için bakmamız gereken tek oyun var.
[/COLOR]

PriZm

Üye

müzik diye bir uygulama var o arkadaşının kullandığı fit başka fitmi ne?

5800 ile N8in açtığı oyunlar bir mi ?

n000k

Üye
ForeverAlone";4167163][COLOR="Red' Alıntı:

5800 ile N8in açtığı oyunlar bir mi ?
[/COLOR]
HD ler dışında hepsi bir kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...