symbian s60 nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
symbian s60 nedir
arkadaşlar bu konuyu doğru yeremi açıyorum tam emin değilim:( ancak bir kaç soru sormam lazım eğer yanlış yere yazdıysam silinebilir onu da belirteyim şimdi arkadaşlar s60 nedir? birde şimdi benim telefonumda s60 v3 symbian 9.1olduğunu okudum symbian versiyonları başlığı altında şimdi bu versiyonlardan önce olan 8.1 vs için olan programları çalıştırır mı? çalıştırırsa jar oyunlarda olduğu gibi yarım ekran mı çalıştırır açıklarsanız çok sevinirim... bu arada tekrar yineliyorum eğer yanlış yere açtı isem site sakinlarindan çok özür dilerim başlık kirliliği yarattığım için:sukur:

• Beğen
Tepkiler: Maxis_

worldcild

Üye
dostum symbian bilindiği üzere bir işletim sistemidir..s60 ise bazı telefonları kapsayan bir işletim sistemidir..6600 6630 n 70 vs...simdi uygulamasına gire değişir yarım ekran tam ekran olusu...cünkü yazılımına göre programlarda değişebiliyor...her iki veya 3 işletim sistemine uygunda olabilir yalnız 1 tanesinede uygun olabilir...versiyonlarda pk bişey farketmıyor die biliyorum am yinede aksaklık olur yani.konu doğru yerde umarım yardımcı olabilmişimdir

safakk

safakk

Üye
    Konu Sahibi
dostum symbian bilindiği üzere bir işletim sistemidir..s60 ise bazı telefonları kapsayan bir işletim sistemidir..6600 6630 n 70 vs...simdi uygulamasına gire değişir yarım ekran tam ekran olusu...cünkü yazılımına göre programlarda değişebiliyor...her iki veya 3 işletim sistemine uygunda olabilir yalnız 1 tanesinede uygun olabilir...versiyonlarda pk bişey farketmıyor die biliyorum am yinede aksaklık olur yani.konu doğru yerde umarım yardımcı olabilmişimdir
çok teşekkür ederim abi ellerine sağlık kusura bakma biraz geç cevap verebildim maalum telekom saolsun emeğine sağlık yeniden:sukur::)

3mr3d1nh0

Üye
Nokia 5320 S60 a giriyor mu????

--------------- Ekleme ---------------

NOKİA 5320 S60 a giriyo mu??? YARDIM PLS !!! =( PM ATIN LÜTFEN ACİL LAZIM =(

--------------- Ekleme ---------------

NOKİA 5320 S60 a giriyo mu??? YARDIM PLS !!! =( PM ATIN LÜTFEN ACİL LAZIM =(

frk_25

Üye
nokia 5320 s60 a giriyor mu????

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

nokia 5320 s60 a giriyo mu??? Yardım pls !!! =( pm atın lütfen acil lazım =(

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

nokia 5320 s60 a giriyo mu??? Yardım pls !!! =( pm atın lütfen acil lazım =(

ever kardeşim nokia 5230 smartphone tlf s60 tabanlı işletim sistemi var...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
peki LG lerde symbian varmı ??

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
5800 s60 mı

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
5800 s60v5 oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt