Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ysfysf123
gececi184
mucab77
sakalsiz
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun...

Ekli dosyalar

sonerylmz

Üye
tekrar teşekkürler

novem27

Üye
  1. sonerylmz(2)
  2. novem27
Arkadaşlar sertifikalarınız hayırlı olsun

.::THE_BoZKuRT::. size teşekkür ediyorum, bu konularda çok bilgim yok ama yapabileceğimi sanıyorum. Yaklaşık 2-3 ay önce "Negative" nin açıklamaları ile diğer siteye çok zorlukla üye olmayı başardım ama serfitikalama işini yapamadım o tarihten beri N95'i bir kaç özelliği dışında tam anlamıyla kullanamıyordum İnşaallah şimdi sizin sayenizde serfitika isteyen programları telefona kurabileceğim. Tekrar teşekkür ederim, sağol.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.::THE_BoZKuRT::. size teşekkür ediyorum, bu konularda çok bilgim yok ama yapabileceğimi sanıyorum. Yaklaşık 2-3 ay önce "Negative" nin açıklamaları ile diğer siteye çok zorlukla üye olmayı başardım ama serfitikalama işini yapamadım o tarihten beri N95'i bir kaç özelliği dışında tam anlamıyla kullanamıyordum İnşaallah şimdi sizin sayenizde serfitika isteyen programları telefona kurabileceğim. Tekrar teşekkür ederim, sağol.
Gerekli açıklamalar ilk mesajda mevcut zaten söz konusu yolları takip ederseniz kısa sürede signed işini başarırsınız...
Bu arada destek nerde arkadaşlar:agla
http://www.maxicep.com/maxicep-yaris...si-137569.html

gececi184

gececi184

Üye
bilader çoooook tşk ederim ama ben napacam hala bilmiyorum klasörü indirdim sonra ne yapacam

--------------- Ekleme ---------------

bilader tamam yaptım çooook tşk ederim denedikten sonra yine msj yazacam

By_Auafina

By_Auafina

Üye
beyler ben opdadan sertifika aldın ama porgramları sertifikalandırdığım zaman programları yüklediğim zaman bu hatayı veriyor.

uygulama yalnızca geliştirme amaçlıdır.yüklemeye devam etmek cihazınızda
ciddi sorunlara neden olabilir.devam edelsinmi?

rotate me programını sertifikalandırdım telefonumdan kaldıramadım vede uygulama yöneticisine giremedim hatta tüm programlarımı kaldıramıyordum en son çare olarak format attım acaba sizdede aynı uyarı hatasını veriyormu diyesoracaktımda
lütfen cvb esirgemeyin

sakalsiz

sakalsiz

Üye
ysfysf123
gececi184
mucab77
sakalsiz
çok teşekkür ederim:oke: ellerine sağlık :yuruben elimden gelen desteği verdim:islik umarım diğer arkadaşlarda sana destek verirler...:megafon:

--------------------------------------------- Emeğe Saygı !... ---------------------------------------------------------

gececi184

gececi184

Üye
ya bilader herşeyi yaptım telefona yüklerken şunu diyor ...yüklemede hata sertifika tarafından kısıtlanıyor... bilgi verirmisin
acil yaa lütfen

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eneskilic
O-M-E-R
swedish
wolf84
willrock
Buradan takipte olun arkadaşlar.
153127

mucab77

mucab77

Üye
kardes cok tesekkurler valla bütün destekleri hakkediyon valla :D

erkanbadak

Üye
eyvallah teşekkürler,yardımların için.durmak yok devam.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eneskilic
O-M-E-R
swedish
wolf84
willrock

Ekli dosyalar

swedish

swedish

Üye
the bozkurt! gözlerim yasardi sevincden.:) nasil sevindim bilemezsin.söyle bu hakkini nasil öderim. tessekkurler,tessekkurler, tessekkurler, tessekkurler:alkis

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorumlarınız bizim için fazlasıyla yetiyor arkadaşlar sizlerde saolun...

OKTAY01

Üye
arkadaş kime ne mesaj yazayım bizim sorunumuz setifika

arkadaşlar dolaşmadığım site kalmadı herkes aklına geleni yazmış buna bir çözüm bulun

arkadaşlar banada yardım edin lütfen

samperfe

Üye
ilginç bi yöndem çok sagolun bende sıraya gireyim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
the süpersin

Üst Alt