Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]
Sponsorlu Bağlantılar
bozkurt955
Üye
bugün moderatör lere 2 siine msj attım zahmet edip cevaplamadılar bende kendi bileğimin hakkıyla yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye kayıt olmadan yaptım arkdaşlar gayet düzgün çalışıyo
sespei
Üye
benım telefon bazı symbian pro ları yuklerken sertıfıka hatası verıyo o sorun bu yolla cozulurmu
_?
The_Bozkurt çok çok teşekkürler sonunda halledebildim şu sertifika işini Allah senden razı olsun.
Tekrar teşekkürler..
farmer
Üye
Eywallah çok çok saol n81 cihazımı yeni aldım forumlarınız dan bi sürü şey buldum çoğunda sertifika sorunu yedim 10 mesajı bekliycez artıkın hizmet için teşekkürler
Eywallah çok çok saol n81 cihazımı yeni aldım forumlarınız dan bi sürü şey buldum çoğunda sertifika sorunu yedim 10 mesajı bekliycez artıkın hizmet için teşekkürler
arkadaşlar adamlar indirme limiti koymuşlar bundar sonraki sertifika işlemlerini toptan yapmamız lazım yoksa çok uğraştırıyoronun için yapamayan arkadaşlara en geç 1 haftada cevap verilecektir