Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

agll2000

agll2000

Üye
Yardımlarınız için teşekkürler.

rockclimber

rockclimber

Üye
@ Negative in konusu kilitli oldugu icin buraya yaziyorum.

Tesekkür ederim hocam.
Fakat birtürlü serfikasyon islemini basaramadim söyle bir hata veriyor.
Bunun ne anlama geldigini biliyormusunuz?
Hepsinde degil bazi programlarda alıyorum bu hatayı

Edit: Simdi ben herhangibir dosyayi sertifikalandirdim diyelim.
Bu olusan yeni dosyayi baska birisi yükleyemez mi?
Eger öyleyse bu signed dosyalar nasil yapiliyor?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@ Negative in konusu kilitli oldugu icin buraya yaziyorum.

Tesekkür ederim hocam.
Fakat birtürlü serfikasyon islemini basaramadim söyle bir hata veriyor.
Bunun ne anlama geldigini biliyormusunuz?
Hepsinde degil bazi programlarda alıyorum bu hatayı

Edit: Simdi ben herhangibir dosyayi sertifikalandirdim diyelim.
Bu olusan yeni dosyayi baska birisi yükleyemez mi?
Eger öyleyse bu signed dosyalar nasil yapiliyor?
imei numarsına ait telefondan başkasına o sertifikayı signed yapamazsın.
signed gerektirmeyen programları signed yapmana gerek yok ok:oke:

rockclimber

rockclimber

Üye
Hata aldigim programlar signed gerektiren programlar.
Zaten gerektirmese neden direkkurmayayşm ki pc ye :)

wergenc

Üye
.::THE_BoZKuRT::. arkadaşım sana pm atıcaktım telefonum ve imei fakat pm kapalı bana sertifika alırmısın kurbanın olim kafayı yiyecem artık ya bir yardımcı olun artık symbiansigned beynimi yedi lütfen ?

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.::THE_BoZKuRT::. arkadaşım sana pm atıcaktım telefonum ve imei fakat pm kapalı bana sertifika alırmısın kurbanın olim kafayı yiyecem artık ya bir yardımcı olun artık symbiansigned beynimi yedi lütfen ?
tamam kardeş pm şuanda açık gönderebilrsin:oke:

--------------- Ekleme ---------------

engo2008
119307

yaratik2

Üye
arkadaslar burasi cer dosyasi mi veriyor yoksa istedigin programi sertifikalandirip mi gonderiyorlar tesekkurler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kr0mozomcu

Üye
tsk ederim gzl paylasım

gsenturk

gsenturk

Üye
Arkadaşlar, ben sertifikamı aldım çok zor olmadı. Yukarıdaki açıklamadan pek bişey anlamadım ama opta nın ingilizce olan yönlendirmelerinden olayı kolayca çözdüm.
Yapacağınız iş çok kolay:
Siteye üye olduktan sonra Certification bölümüne telefonunuzun modelini, altına IMEI no sunu ve o günün tarihini yazıyorsunuz ve foruma gönderiyorsunuz. Mesaj numarasını ister not alın isterseniz siteye girdikten sonra P.M bölümüne girip, ordan yazdığınız mesajlara geri dönüp numaranaızıda alabilirsiniz ama baştan mesaj numarasını yazıp not almak daha mantıklı.
Ardından o bölüme ve diğer bölümlere mesaj yazıyorsunuz forumlarına. her mesaj 1 opta kredisi ediyor. Benim 5 kredim vardı yani 5 mesaj yazdım öyle sağa sola.
1-2 gün sonra aynı certification bölümüne girin, BURASI ÖNEMLİ. 1. MESAJA GİDİP SAYI ARALIKLARINA BAKIN, sizin mesajınız hangi aralıktaysa onun altındaki linke tıklayın.
Karşınıza bir .rar dosyası download bölümü çıkacak. İşte bunu download edebilmek için o sağa sola yazdığınız mesajlardan elde edeceğiniz kredileri burada bu sertifikayı satın almak için kullanıyorsunuz. Pay veya submit diye bişey çıkıyor, ona tıklıyorsunuz krediniz yeterse dosya download oluyor. krediniz yetmezse birkaç daha mesaj yazın foruma krediniz artsın tekrar deneyin. oldukça basitmiş.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, ben sertifikamı aldım çok zor olmadı. Yukarıdaki açıklamadan pek bişey anlamadım ama opta nın ingilizce olan yönlendirmelerinden olayı kolayca çözdüm.
Yapacağınız iş çok kolay:
Siteye üye olduktan sonra Certification bölümüne telefonunuzun modelini, altına IMEI no sunu ve o günün tarihini yazıyorsunuz ve foruma gönderiyorsunuz. Mesaj numarasını ister not alın isterseniz siteye girdikten sonra P.M bölümüne girip, ordan yazdığınız mesajlara geri dönüp numaranaızıda alabilirsiniz ama baştan mesaj numarasını yazıp not almak daha mantıklı.
Ardından o bölüme ve diğer bölümlere mesaj yazıyorsunuz forumlarına. her mesaj 1 opta kredisi ediyor. Benim 5 kredim vardı yani 5 mesaj yazdım öyle sağa sola.
1-2 gün sonra aynı certification bölümüne girin, BURASI ÖNEMLİ. 1. MESAJA GİDİP SAYI ARALIKLARINA BAKIN, sizin mesajınız hangi aralıktaysa onun altındaki linke tıklayın.
Karşınıza bir .rar dosyası download bölümü çıkacak. İşte bunu download edebilmek için o sağa sola yazdığınız mesajlardan elde edeceğiniz kredileri burada bu sertifikayı satın almak için kullanıyorsunuz. Pay veya submit diye bişey çıkıyor, ona tıklıyorsunuz krediniz yeterse dosya download oluyor. krediniz yetmezse birkaç daha mesaj yazın foruma krediniz artsın tekrar deneyin. oldukça basitmiş.
benim konudan baya değişik olmuş seninkinde önizleme yok baya ii olmuş:hmmm
fark ne onu anlamadım ama:bilmem:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bırcan
128440

bırcan

Üye
siteye üye olarak giriş yaptım.certifika yayınlanan yer hangi sayfa oluyo

.::THE_BoZKuRT:: her şey için teşekkürler dostum bundan sonrasını takip ediyorum.valla ne diyeyim.klasik oldu "emeğine sağlık"

Dostum Valla Moralim Düzeldi.bi Başvuru Da Ben Yaptım Opda Ya .beklicez Artık.eyvallah

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

melihpinar

Üye
bu ne yaa japonca mı sökecezz 10 tane mesajı nasıl tamamlıcam mesaj atma yerini bile belli değil!!

melihpinar

Üye
arkadaşlar sıra bana gelmiş imei numaramı bulum listede ama rar dosyası yok orda nedir durum bi anlayan varsa rica ederim yardımcı olsun napıcam iç bişey anlaşımıyo bu siteden

bırcan

Üye
şu dakkadan itibaren signed sorununu çözmüş bulunmaktayım...emeği geçen herkese teşekkürler...

macline

macline

Üye
Kaç kere denedim olmuyo olmuyo olmuyo :(

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaç kere denedim olmuyo olmuyo olmuyo :(
Ne olmuyor dostum açıklada yardımcı olalım sertifikamı alamıyorsun. Gönder pm den bana imei ve telefon markanı 3 gün sonra al.:islik
Sertifika sorunu olan tüm arkaşdaşlar "pm" herkese açık istediğiniz zaman telefon markasını ve imei numaranızı gönderebilirsiniz, elimden geldiğince size yardım edeceğim

Üst Alt