Symbian Programdan Virus Bulaşırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Programdan Virus Bulaşırmı?
arkadaslar bir sorum olacak şimdi cr*ckli bir symbian program indirdiniz bir yerlerden(veya cr*ksiz ). programı hazırlayan kişinin dosyanın içine virus koyma durumu olabilirmi. merakım şurdan kaynaklanıyo cunku bu gibi seyleri pcde yapmak mumkun bir jpeg in içine trojan atmak mesela. ne dersiniz olabilirmi??

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet, programın içine virüs koyabilirler. Fakat programı kıranların çoğu yapmaz bunu, örneğin programları kırıp Full hale getiren ve sitesinde yayınlayan birisi yapmaz; foruma eklediği reklamlardan para kazanıyor ne de olsa. Eğer kırdığı programların içine virüs koyarsa o site iş yapabilir mi? Tabii ki de yapmaz.

Ayrıca, Maxicep'ten indirdiğiniz dosyalarda virüs yoktur, programların hepsi deneniyor ve foruma temiz çıktığı zaman ekleniyor. Eğer ki olursa, virüslü programlarla karşılaşırsanız adminlere ya da moderatörlere durumu iletin, dosya kaldırılır.

ozkanak

ozkanak

Üye
evet ChavRash arkadaşın dediği gibidir virus olur ama admin lerin verdiği pro larda sorun olmaz çunku deneniyor yani

bjknemesis

Üye
neden olmasın

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaslar benim sitemiz acısından bi korkum yoktu zaten emuleden indirdigim programlar var onlar için sordum bu arada bu konuda benim gibi bu konuda bilgisiz olan ark.lar da boylece bilgilendirilmiş olacak gosterdiginiz ilgiye tesekkur ederim..

cumcum23

Üye
bence olur abi ben fotoların içine arkdaşımla beraber trojanı kodum bayaa işe yaradı bilgisayarda oluyosa telefonda da büyük bi ihtimal olur be abi ?dimi

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
olabiliyomus zaten o yuzden dosyaları bildigimiz yerden indirmek gerekiyo zaten

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Evet olabiliyor , hatta Mosquite mniydi neydi bir oyunda virus vardı.

Tabi sitemizde değil.

RockFord Fosgate

Üye
ewet benım 6630 da bulasmıstı ru. uzantılı bır sıteden ındırmıstım!!!!romanya yanı aman dıkkat polonya romanya rusya cz. cın vs dıkkat edın!!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
ru > Rusya olmuyor muydu ?

Ben Rusya olarak biliyorum

RockFord Fosgate

Üye
bende romanya dıye bılıyorum:)belkıde yanlıs bılıyorumdur!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Evet yanlış biliyorsun büyük ihtimal

Olsun ya farketmez , ne olsa gavur sitesi , her şey bulaşır

RockFord Fosgate

Üye
ama ne dogu blogu ulkelerı -rusya ve cın sakat abıcım gırmem:)))

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
virüs olabileceği gibi bu virüsü yapan kişilerin telefonun kapalıyken bile wap sitelerine girebileceğini snein adına mesajlar atabileceğini saçma sapan şeyler yapabileceğini bilmiyormuydun gecen gün bir gazetede bununla ilgili güzel bir yazı vardı. virüslere dikkat etmek lazım. hatta mesajla bile adamlar virüs gönderiyorlar. tanımadığınız saçma sapan bir konu hakkında mesaj gelir ve cevap yazmanız istenirse cevap yazmayın.benden söylemesi demedi demeyin.

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 6 2006, 08&#58;01 PM) [post=246904]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet yanlış biliyorsun büyük ihtimal

Olsun ya farketmez , ne olsa gavur sitesi , her şey bulaşır
[/b][/quote]
la yok ru romanya bizim hısımın hotmailinde vardı roman hısım

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 6 2006, 08&#58;14 PM) [post=246835]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet olabiliyor , hatta Mosquite mniydi neydi bir oyunda virus vardı.

Tabi sitemizde değil.
[/b][/quote]
bende duydum

RockFord Fosgate

Üye
hehhe GOKHAN ru romanyaymıss:))))

amedian

amedian

Üye
    Konu Sahibi
bende rusya biliyodum .ru lara dikkat dosya cekerken

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt