AмσηR@
Üye
AмσηR@;4218478' Alıntı:Haklısın dostum bizlerin gözü açayda yılda bi tane oyun cikartiyorlar o yetmesi gerek. Işletmecilikye yeni modern sistem Vardir. Nokia hala klasik sistem ile devam ediyor. Ben yaparım bir tane millet Onu alacak. Ios ve android piyasa ve müşteri odaklı oyundur programdır vs yapmakta. Senin beğendiğin oyunu ben beğenmem benim oynadığımi başkası beğenmez. Yani istek ve talepler farklıdır. Telefonlarimiz çok iyi Evet sık ve sağlam kaliteli. Ancak içlerini biraz doldursalar çok daha iyi olmaz mi yani? olanla yetine yetine nokia bugünkü haline gelmedi mi ? Kullanıcı olarak istek ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Oradan gelip bi kaç kişi gidip o tel bu tel alın diyip susturmaya kalkıyorlar. Yaf bi kezde haklısınızdir diyin be kardeşim. Isteklerimız kötü mu sanki , olsa ençok sizler mutlu olursunuz buna eminim
Arkadaş satın gidin android alın kimse zorla aldırmadı o telefonu sana!
----------Eklendi @ 21:14:06 ---------- Yazıldı @ 21:09:15 ----------
Ne oyun merakıymış arkadaş! Gören de s^3'teki oyunların hepsini kurdu oynadı bitirdi sanacak.
AмσηR@;4218385' Alıntı:kilit kilit aman sakin ne Yapıyorsun dostum sen yaf , nokiayi eleştirmeyin ayıptır adamlar yapıyo o kadar güzelim teli java oyunları neyimize yetmez dimi ama
şu ana kadar çıkarılmış tüm oyunları oynamış gibisiniz var ya arkadaşlar abartamayın bu kadar ya ark arkaya her gün 40 tane oyun çıksa dahi anca gözümüz doyacak telefonun bile bir kapasitesi var herşeyden önce. bir gözümüz doysun ya. angry birds'in tüm versiyonlarını tek tek oyna bitir arkadaşım bir sürü seçeneğin var pes 11 oyna.
Doğru diyorsun kardeş ama nokıa nın da geri kalmaması lazım o halde 3310 u yapar işin içinden çıkardıArkadaşlar madem oyun için alıyorsunuz . 3310 + Psp alsaydınız oyun derdiniz olmazdı . 30 Hd oyun var indirin oynayın nankörlük yapmayın .
Arkadaşlar madem oyun için alıyorsunuz . 3310 + Psp alsaydınız oyun derdiniz olmazdı . 30 Hd oyun var indirin oynayın nankörlük yapmayın .
Yav işlemci filan fasa fiso nokıalarda hepsi zaten var hayırlısıyla bi belle çıksaydı onu bekliyorum tek ümidim o
Çok doğru aynen katılıyorum adamlar yazıyor işte 680 mhz ile ne açacakmışız 3gs hala en son çıkan oyunları çatır çatır açıyor kasmadan yağ gibi oynatıyor kaldıki 3gs işlemcisi daha zayıfEn azından iphone 3gs'e çıkan oyunların çıkması gerekir.Symbian ^3 telefonlar her türlü 3gs'ten üstün çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?