Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

ayhanzeybek

Üye
arkadaşlar allah aşkına yardım edin deliricem artık symbiansingned sitesine giriyorum (mysymbiansingned )seçenegine tıklayamıyorum gölgeli duruyor.yanındakine tıklayabiliyorum sadece nasıl olacak birisi bi yardım etsin lütfen bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler ...:( mail: [email protected]

ikisekiz

ikisekiz

Üye
ozan kardeşim çok güzel anlatmışsın eline sağlık ama bunla kim uğraşacak be abicim çok uzun hikaye hem içinden 1 dosya çıkıyo bunun key lisi vardırya .genede çok sağol.

t_bolt

Üye
ewet arkadaşlar online signed işlemi program seçiyor. real vista desktopu yükledim kabul etti. psiloc irremote nin ***** dosyasını signed yapmıyo... bana bir arkadaş sadece bu program için yardım edebilirmi. lütfen ...

--------------- Ekleme ---------------

rotate me tarzı programlarda hata weriyor bu sanırım programların yasalara uygunluğu ile alakalı bir durum "rockn scroll" indirip denermisin sanırım sensor programlarını imzalamaya çalışıyorsun rockn scroll sorunsuz imzalanıyor ve N95 için mukemmel bir pgorram olduğunu biliyorum.

sitede sing in oluyormusun sitede kayıtlı olan mail adresini mi yazıyorsun bir sorun olacağını düşünemiyorum çünkü benim imzaladığım pro lar mail adresime geliyor.

bakın arkadaşlar resimlerle görün nasıl olduğunu

evet pgorramı yolladık işlem tamam olduğunu aşağıdaki sayfa gelince anlıyoruz.

ve mutlu son mail adresimize gelen confirme linkkini tıklıyıp confirm ediyoruz ve 1 dakida sonra mail adresimizde programın download linki geliyor kolay gelsin.

1 dakika sonra mail adresime hiçbir mesaj gelmedi. hani programı signed yapıp linkini mail adresime yollayacaklardıya. 3 saat oldu hala bekliyorum...:vur

engolin

Üye
harunf kardeşim bunu yapan Nokia değil program yazan hıyarlar bende senin gibi çare arıyorum ama mlsf üzgünüm ki tlfn bilgim olmasına karşın inan symbian signed denen siteye 1aydır üye olamıyoruz küçücük site göçüp duruyor iş yaş anlayacağın....! ama şu konuda seni aydınlatayım die yazdım Nokia nın programlarla ilgili yamuğu yok;)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
harunf kardeşim bunu yapan Nokia değil program yazan hıyarlar bende senin gibi çare arıyorum ama mlsf üzgünüm ki tlfn bilgim olmasına karşın inan symbian signed denen siteye 1aydır üye olamıyoruz küçücük site göçüp duruyor iş yaş anlayacağın....! ama şu konuda seni aydınlatayım die yazdım Nokia nın programlarla ilgili yamuğu yok;)
artık üye olsanız bile arkadaşlar signed olmuyo site signed işini durdurmuş...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
arkadaşlar allah aşkına yardım edin deliricem artık symbiansingned sitesine giriyorum (mysymbiansingned )seçenegine tıklayamıyorum gölgeli duruyor.yanındakine tıklayabiliyorum sadece nasıl olacak birisi bi yardım etsin lütfen bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler ...:( mail: [email protected]
kardeş sen siteye giriş yapmadığın için o buttonun gölgesi duruyo ama girsen bile signed yapamazsın artık...
al sana site girişi için gerekli olan isim ve şifre vereyim...

login:

[email protected]

password:

mustafakaya_

pitbull_love

pitbull_love

Üye
1 dakika sonra mail adresime hiçbir mesaj gelmedi. hani programı signed yapıp linkini mail adresime yollayacaklardıya. 3 saat oldu hala bekliyorum...:vur

dur kardeş kafana yazık eğer yolladığın programı hata vermeden kabul ettiyse gelmiş olaması lazım bazı programları imzalamadığını soylemiştim confirmation mail i geldimi confirme ettinmi bu konuda hepimiz hassasız biliyorum sinir bozucu olduğunuda biliyorum ben sadece bu yontemle imzalıyacağınız proramlar kısıtlıda olsada yadım etmek amacı ile yontemi anlattım kolay gelsin.

rocken

Üye
arkadaşlarım yapan çok güzel yapıyor elinizede sağlık. ben 3250 yi yeni aldım önce 6630 kullanıyordum oyunlardan bıktım herşeyden bıktım istemiyorumda.temalar çok rahat yükleniyor ama benim fexplorere gerçekten ihtiyacım var.o sıradan bi program değil ama herşeyi denedim yüklemiyor sertifika hatası veriyor.symbiansigned sitesinede bütün gereksiz mail adreslerine kayıt olup başvuruda bulundum kabul etmiyor. bu konuda bi ışık tutacak arkadaşım yoık muu?

kubarbesta

Üye
kardes bu symbian için e-posta lazımmıs da nereden alacağız..? hotmail kabul etmiyor :S:S yardım pls:(

rocken

Üye
Dostum Ick.netten Alabilirsin Ama Bi Işe Yaramıo Ben Aldım Legal Agreement Kabul Edilemio

kubarbesta

Üye
ya evet arkadaslar şimdi nasıl olacağım bu lanet siteye yardım eder misiniz..?:(

rocken

Üye
dostum siteye üye olunamıoki ben mail adresini kabul ettirdim bu seferde lisans sözleşmesini kabul edin gbi bişe dio ama edilebileceği bi yer yok hiç kasmayın

kubarbesta

Üye
ooof lanet olsun bendede aynı sorun var. kardeslerim siz yapan kullanan maxicepliler lütfen bir şekilde yardım edin bir account lasım herkesin faydalanabileceği..

rocken

Üye
ya problem mailse ick.netten kolayca alınıyo. ama legal areengement die bişe var onuda okumaya basınca açılmıyo. çektiğim tüm bu eziyet ssadece fexplorer için ya.oyunun canı cehenneme biri yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiin

sonunda bende yaptım Allah a şükür

dostlarım aylarca uğraşıp siteye üye olucak bi mail adresi buldum kaydımı yaptım yapmadıım şey kalmadı tam herşey oldu derken site ücretlendirilmiş.herşeye giriyorum ama o cer uzantılı dosyayı alamıyorum:@

pitbull_love

pitbull_love

Üye
ya problem mailse ick.netten kolayca alınıyo. ama legal areengement die bişe var onuda okumaya basınca açılmıyo. çektiğim tüm bu eziyet ssadece fexplorer için ya.oyunun canı cehenneme biri yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiin

sonunda bende yaptım Allah a şükür

dostlarım aylarca uğraşıp siteye üye olucak bi mail adresi buldum kaydımı yaptım yapmadıım şey kalmadı tam herşey oldu derken site ücretlendirilmiş.herşeye giriyorum ama o cer uzantılı dosyayı alamıyorum:@

site artık malesef cer wermiyor X-plore ı dene senin için alternatif bir pro

ayhanzeybek

Üye
ben anlamadım buişi yav

yusufyuce

Üye
kardeş

kardeş 'e kaydolamıyorum

yardım edersen sevinirim

Üst Alt