Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

olivetti

olivetti

Üye
Ciddi sekilde benden imei numarasını vererek cer (sertifika) dosyası isteyen herkese cevap veriyorum ancak sertifika dosyası istemek için üye olanlara da yardımım yok, eğer cevap gelmediyse bilinki bu guruptasınız. :bilmem:
kardeş şurda telefonumu alalı 16 gün oluyor.siteyede de telefonu aldıktan 1 gün sonra(1 ocak ta) üye oldum.ben .cer isteğimi 3.5 gün önce yaptım demekki sertifika için üye olmadım.ama sen bana 3.5 gündür cevapta göndermedin. güzel kardeşim şurada insan gibi medenice sertifika istiyoruz. yani beni ( sertifika istemek için üye olan )bu gruptan mı sayıyorsun?lütfen cevap ver ki sertifikamı gönderip göndermeyeceğini ya da beni ne kadar bekleteceğini pm ve ya buradan ilet. meraktan çatlayacağım:vur.gereğinin yapılmasını arz ederim.lütfen.:agla

atillaatilla

atillaatilla

Üye
tesekkur ederim...eline saglik...isallah bende hallederim bu sorunu kardesim...bekliyorum simdiden dosyayi..supersin saol..

olivetti

olivetti

Üye
kardeş sana gerek kalmadı sağol mail adresi buldum

casuscu1

Üye
çok teşekkürler

bguder

Üye
çok işime yaradı,eline koluna sağlıkk

strong_86

Üye
arkdaslar yokmu bu sıgned ıslemını banada yapcak olan:S bır turlu yapamadımbır yardım edın..!

SeaGle

Üye
çalışma muhteşem ya çok güzel emeğine ellerine sağlık arkadaş süper gerçekten

tyc

Üye
kardeş çook teşekkür ederim yardımların için şimdi rahatlıkla yüklüyorum temalarıı

zahmet

Üye
guzel anlatmissin
tesekkurler

Viator

Üye
arkadaşlar, mail adresi buldum .cer dosyasını download ettim ancak bunu nası .sisx haline çevireceğiz? signsis programında direk input .sisx dior ama o nerde nası yapıcaz nası göstericez? yardımcı olursanız sevinirim.

soket43

soket43

Üye
arkadaşlar bir sürü mail adresi denedim symbiansignet.com da ama olmuyor bence üye almıyor nedenini bilen varsa söylesin lütfen insanı delirtcek ya bu signed olayı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi

Ttnet ADSL Mail servisi ile kayıt olunabiliyor.

xbtxb

Üye
Sağolasın canım kardeşim

freeca

Üye
bir türlü aktivasyon kodunu mail olarak atmıyo 3 gündür deniyorum. nokia E65 aldım. Sertifikasyon olayı sinir bozucu çıldırdım.

anlatım çok güzel inşallah başarıcam saygılar

weyselaysel

weyselaysel

Üye
ben yapamadım arkadaşlar

koklica

Üye
Bu cep programlarıona acemiydim birazcık sağol paylaşım için

sweeperonur

sweeperonur

Üye
eski başlıkla bunu birleştirdim hem gui li hem gui siz kullanımı öğrendim :)
eline sağlık, paylaşım için çok teşekkürler dostum

not:şu ara sertifikada sorun bulunmuyor sanırım, ben hemen aldım ;)

halo27

Üye
süper anlatmışsın valla emeğine sağlık arkadaşım

adem68

Üye
saol dostum

efecan3590

Üye
n95 e nasıl yapcaz ne kadar zormuş bi oyun yuklemek yaaa yardım eden yokmuuu

--------------- Ekleme ---------------

sertifika lazım verirseniz cok iyi olur

Üst Alt