Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

mstfkbrm

mstfkbrm

Üye
çok sağol yardımcı olduğun için "nega"

deli.baron

Üye
arkadaşlar aktifmail.net uzantılı mail adresi alabilirsiniz
yalnız büyük bi sorunumuz var negative my symbian signed sekmesi kapatılmış...

--------------- Ekleme ---------------

eğer google da bedava e mail / ücretsiz e mail yazarsanız dünya kadar adres çıkıyor.
Yoksa siz hala google nin ne işe yaradığını duymadınız mı?:):)

oyuncaq

Üye
kardeş çok saol paylaşım için..signed isteği için pm attım...

ucan_penguen

Üye
şuan adresindeki mail hesabını kabul edior çabu alın

kocaslanmehmet

Üye
yav ıyıdı programı ındırdım acmıo?

acaba vısta kullanıom ondanmı?

snipiso

Üye
teşekkürler bu sefer olacak sanırım

eegpty

Üye
ellerine saglık kardeş

wosxy

Üye
slm;

anlattiklarini yaptim ama sonuç alamadim yine sertifaka süresi geçmiş hatasi aliyorum ama siteden sertifika yaptim gece bir daha denerim.

Exp. date
30.05 2008

kaanmurat

Üye
çok harika olmuş

emreemre01

Üye
paylaşım için sağol

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
ben bu siteye üye olmak için tam 2 saat ugraştım ne yaptıksam arızalı cıkıyo kabuletmio maili bunaldım yaaa en sonunda bi program gibi bişe indirdim bilgisayara noldu bilg coktü sonra madem bu üreticiler bunun bole olcanı bilio beni nie bidaha sertifika neyin ugraştırıolar yaa :@:yuru:pro::sukur::sukur::sukur:

by_dj_omar

Üye
ellerine sağlık süper olmuşşş

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ben bu siteye üye olmak için tam 2 saat ugraştım ne yaptıksam arızalı cıkıyo kabuletmio maili bunaldım yaaa en sonunda bi program gibi bişe indirdim bilgisayara noldu bilg coktü sonra madem bu üreticiler bunun bole olcanı bilio beni nie bidaha sertifika neyin ugraştırıolar yaa :@:yuru:pro::sukur::sukur::sukur:
Programın işleyişinde, anlatımında ve kullanımında hiçbir problem bulunmamaktadır, hergün çok sayıda sertifikayı sorunsuz sekilde olusturup, isteyen üyelerle paylasıyorum. %1 gibi bir kısmı sorunlu diye geri dönüyor mesaj atarak, onların da baska teknik problemleri var oldugundan dolayı. :bilmem:

FerreT

FerreT

Üye
saol tşkler bana bi imei lazım )

deli.baron

Üye
negative paylaşımın için çok teşekkür. Çevremdeki insanların telefonları ile ilgili bütün problemleri çözebilmeme rağmen bunu çözememiştim ve gerçekten senin gibi bi idoldan bilgi edinmek iyiydi.yalnız symbian signed sitesi upload sırasında uzun bi zaman alıyor galiba yaklaşık 15 dk dır bekliyorum:) neyse çok saol

arkadaşlar bu arada aktifmail.net ücretsiz mail veriyor ve site bunu kabul ediyor

yuksel12

Üye
Arkadaşlar Sertifikalanmış FlashLite3_signed.sis dosyasını yükliyorum. Fakat telefon "gerekli uygulama erişimine izin verilmedi" diyor anlamadım.Yardımcı olabilirmisin.Telefonum N73.Şimdiden teşekkürler...

thehallowman

Üye
Arkadaşlar konu hakkında henüz hiç bi fikrim yok soru sormayın ama siteye üye olmak gerçekten eziyet... bi süre sonra şifremi değiştirecem ama şimdilik ihtiyacı olanlar girsin
kullanıcı adı : [email protected]
şifre: maxicep123

Not: giren arkadaşlar lütfen şifreyi değiştirmesin

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
çok faydalı bir çalışma emeğinize sağlık gerçekten harikasınız

kokanche

Üye
teşekkürler

avacelik11

Üye