Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

sikorpiyon

Üye
slm.paylasım için tesekkürler. ben yani aldım n95 ve onceden 6600 kullanıyordum.bu sertifika olayı tele herhangi bi zarar verir mi?

swat344

Üye
ellerine sağlık dostum

SuSE

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler. Sertifika işlemi tamam başarılı oldu. Ama birkaç arkadaşında belirttiği gibi gerekli uygulama erişimine izin verilmedi dedi flash v3 kurmaya çalışıyorum. Telefonum n95 bu sorunu çözen arkadaşlar bir zahmet yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
IMEI numarası ile , cer dosyası isteyenlerin hepsine yanıt veriyorum hemen hemen.

Teşekkürleriniz için rica ederim eksik olmayın.

Bazı programlarda sorun olabilir, yeni sürümünü bekleyin ve yeni sürümünü sertifika yapın o yüzden uyumsuz olabiliyor.

Programın kullanımı hakkında sorulara yada hatalara cevap vermiyorum çünkü yukarıda arkadaşın dedigi gibi;
Çok sağolasın ya dediklerin kelime kelime yönlendiriyo insanı hiç beyin kullanmaya mahal vermemişsin.....
İşte bunu yapmaktı amacım yapmıs oldugumu duymak da hoşuma gitti, herşeyi anlattım ve hergün defalarca sertifika olusturuyorum anlatımdan farklı hiçbirşey yapmıyorum

Bir sorun yaşıyorsanız birazda kafa yorup kendiniz çözeceksiniz.
Windows işletim sisteminizden kaynaklı problemlerde olabilir tabiki

Ekleme (Birkaç önemli nokta)
  • Sis yapacaginiz programın adını mümün oldugunca kısa verin. (Örn: ekran.sis haline getirin ki ekran_signed.sis haline gelsin )
  • Program çalışırken bilgisayarın faresini hiç oynatmayın, baska bir programla yada herhangi birşeyle, "Finished" ekranını görene kadar urasmayın.

danceros

Üye
teşekkürler valla kaç gundur arıyordum buldum en sonunda

danger03

danger03

Üye
çok güzel paylaşım olmuş teşekkürler

ANLKRL

Üye
arkadasım bayadır konulardan uzak kladım n95 imi aldım bi de su olayı bi cozsem super olcak gercekten calısmalarından dolayı seni kutluyorum en yakın zamanda sana mail atıcam bende bu işimi halledicem tekrar emegine saglık

hbtoyota

Üye
kardeş ellerine sağlık

muhammed53

Üye
HERKES YOLLAMASIN NERDEN BİLİM IMEI NUMARSINI ALIP KOPLALANMAYCAĞINI BU DURUMDA TELEFON KAÇAK OLCAĞINI DİKKAT EDİN.:nono::nono:

fanatic1

Üye
süper olmuş işime yarayacak teşekkürler

trSHARK

trSHARK

Üye
Mrb. negative bana gönderdiğin sertifika dosyası .csr uzantılı bunun için tekrar symbiansigned.com dan bi işlem yapmamız gerekiyor. fakat siteye üye olamıyoruz.

şimdi nasıl .cer uzantılı dosya geçecek elime ? :S kafam karıştı:utan

memici

memici

Üye
titiz çalışma için cok teşekkürler

daksy

Üye
kardes bu etkili ve super calısma için tskler senden ALLAH (c.c.) razi olsun ...

RAKS

Üye
kardeş allah razı olsun ellerine klavyene saglık teskkur ederim ben daha yeniyim buralarda eger ben yamazsam sana danısırım teskkurler

funkyburky

Üye
guzel

--------------- Ekleme ---------------

a uye olmak icin hangi domainden e mail alınabilir ?

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
guzel

a uye olmak icin hangi domainden e mail alınabilir ?
herhangi bir forum sitesinden yani hotmail gmail aol yahoomail olmayan bir uzantılı mail alman şart yoksa kabul etmiyor ;)

cmXray

Üye
çok sağol

mkilickap

Üye
teşekür

Ahrafisim

Üye
teşekkürler işlem tamamdırrr.. hallettim.. yalnızca tarihi ocak 2008 yapınca yükleyebildim. yükledikten sonrada tarihi güncelledim.. şu an çalışıyorrr

arkdaşlar mynet.com hesabıyla kayıt oluyorrrrrr

Üst Alt