Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

NAGYOS74

Üye
yarın sabah belli olcak sertifika verip vermediği bence vercek

ben saat 12 i gecince bakarım ama sanmıyorumm yaa yarın sabah belli olur herhaldee..arkadaslar inanın herkesin ne kadar sinir oldugunu delirdigini iyi biliyorum emin olun cok araştırma yapıyorum baska bişey bulsam hemen paylaşıcammm

omer3

Üye

aliucgul arkadaşıma katılıyorum bence yarın sertifika alabileceğiz çünkü publisher idi olmayanlar için gelecek hafta open signed yapabileceklerini yazıyor neyse canım yarın bakarız hepberaber saygılar....

GMT iş saatlerinde diye bir ibare gözüme çarptı deneyecek arkadaşlar bizim GMT saat diliminden 2 saat önde olduğumuzu göz önüne alarak denemelerini öneririm. 9:00-15:00 arası diyor yani bize göre 11:00-17:00 oluyor. Yarın hayırlı haberler almak dileğiyle

typre

Üye

inş öledir inş ben yanılıyor olurum benimde tek dileğim o

efesppp

Üye
aynen bekliyoruz bakalım inş olur yaaa inşş allah yardımcımız olsunn

zycnkl

Üye

hala aynı SymbianSigned.Com değişen bişey yok nasıl .

timudi

Üye
Son 1 saat 20 dakika. Heyecanla bekliyoruz.

inşallah arkadaşlar n81 masa üzerinde bana bakıyor bişi yükleyemiyorum...

omer3

Üye
arkadaşlar bu site açılmayacak gibime geliyor hiç bir gelişme yok yaaa

Sağlık olsun artık biri başka bir yol bulana kadar bekleyeceğiz. Sitenin açılmış olması lazımdı halbuki.

typre

Üye
bana kalırsa birde yeni üyelik alıp tekrar denemek lasım

timudi

Üye
Online sertifikalandırmayı açmışlar ama yoğunluktan olacak ki bi getirdi sayfayı. Uğraşıyorum daha.

Oraya tekrardan üye olmaktansa telefonumdaki ivmeölçeri söktürürüm daha iyi, kabus gibi üyelik

typre

Üye

size en önceden de sölemiştim forumdada bu konu altındada yazmıştım bu sadece publisher id ler için deneme sürecinde olan bir uygulama free kullanıcılar için tekrar bir uygulama değil demiştim ama kulak asan olmamıştı şimdi en azından herkez siteye girdide belli oldu ayriyetten burada telefoncularada sordum onlarda aynı şeyi sölediler sertifika telefonculardan alınacak artık free kullanım kalktı dedi bana bende şimdi siteye baktım publisher id ye yönelik bir çalışma var

--------------- Ekleme ---------------

evet aliucgul kardeşim ben kendime güvenmiyordum ama işte görünen bu size ilk baştan dedim sen benim yanıldıgımı sandın bak sözlük yanılmıo dedin demek sözlüklerde yanılıyormuş
ben sadece orada okudumu burada tercüme ederim
tercümemde doğru ilk baştaki verdiği açıklamalarda bu belliydi bunuda söledim
bende isterdim free olsun çünkü bende önceden cer dosyasını almadım ama işte durum bu ....

--------------- Ekleme ---------------

buda önceden yazmış oldugum yazıların ispatıdır...

Daha fazla bilgi istiyosanız sitede 6.79 mb büyüklüğünde TheCompleteGuideToSymbianSigned.zip adında bi dosya var onu indirin içindekileride adobe reader ile açın ve okuyun yeni signedlama işlemini anlatan bilgiler vs vs. ler var.

Ben bunları kafamdan sölemiyorum yani size En az buranın admin arkadaşlarımız kadar bende araştırma yaptım ....

buda önceden yazmış oldugum yazıların ispatıdır...

tebrik ederim çok ii saptamışsın ama bu şu an burada takdir edileceğin anlamına gelmiyor insanlar çözün arıyor ve haklı olarak birazda gerginler çünkü dünyanın parasını ödiyip satın aldıkları telefondan yararlanmak için saçma sapan bir dosya bekliyorlar yani çözüm bulamasalar dahi çözüm için çalışan herkese sonsuz tesekkurler..

typre

Üye

tebrik ettiğin için teşekkür ederim arkadaşım ama ben bunları takdir almak yada takdir edilmek için yazmadım ben bunları boşuna ugraşmayın demek için yazdım. diyorsunki insanlar çözüm arıyorlar gerginler dünyanın parasını werip telefon aldılar
ARKADAŞ bende 1250 ilk çıktıgında n73 aldım o saçma sapan dediğin dosyayı bende bekliyorum elimde bir sürü signedlancak program var ama napayım bunun başka bir çözümü yok wereceksin parayı alacaksın üyeliği sen bi süper markte gittiğinde bi mal alıosan onun parasını weriosun yada onu ver ben sana şunu wereyim diyemiyorsun bununda tek çözüm yolu symbian signed arkadaş bu kadar anlıyorum sizleri bende bekliyorum bende mağdurum napayım ama herkezin buraya gelip bilgilendirilmeden forum kirliliğinin olması dahamı iyi ben bilgilendirmek için yazıyorum bunları 3 gündür siteyi takip ediyorum araştırdıklarımı burada söliyorum bi teşekkür yerine eline emeğine sağlık yerine duydugum laflara bak ...
peki sizler haklısınız bekleyin siteyi yakında açılacak free id ler herkezs signedlama işlemi yapabilecek
ne demişler dogru söleyeni dokuz köyden kovarlar yalan söleyelimde kovmasınlar bari

timudi

Üye
Şu anda online signed yapılabiliyor galiba ama ben de sorun çıktı.
adamlar pdf döküman yapmışlar. pdf i incelerseniz görürsünüz. Bundan sonra free olarak sadece online signed aktif.

Online signed bölümüne girdim . Ama dosyayı upload ederken şöle bi hata verdi. FAILURE: Submitted .sis file uses uses capabilites that were not selected
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )
İlgilenenlere duyurulur....