symbian os 9.1 s60 3rd telefonumda kilit kodu 5700

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdasdas

Üye
    Konu Sahibi
symbian os 9.1 s60 3rd telefonumda kilit kodu 5700
arkadaşlar telefonu kaybetmiştim 1 yıl önce geçen gün ablam eski eve gittiğinde banyo dolabının altında bulmuş telefona o sıralar kilit kodu koymuştum ne olduğunu hatırlamıyorum açmaya çalışınca kod istiyo buna bi çözüm yok mu ya? 5700 modeli bu telefonu kullanmayan bilemez şu an n70 var ama o bi başkaydı ya:vur

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
arkadaşlar telefonu kaybetmiştim 1 yıl önce geçen gün ablam eski eve gittiğinde banyo dolabının altında bulmuş telefona o sıralar kilit kodu koymuştum ne olduğunu hatırlamıyorum açmaya çalışınca kod istiyo buna bi çözüm yok mu ya? 5700 modeli bu telefonu kullanmayan bilemez şu an n70 var ama o bi başkaydı ya:vur

Arkadaşım N73 için yapmıştım... S60V3 oda.. Bende senin gibi sitelerden ve bazı basit ******lerden yapmaya çalıştım olmadı.. Tamam abi baktım nokia.com dan... senin telefonda s60v3 ...
Bu programla kesin olacakk.. Sen dökümanı indir.. Word dosyası var. Orada n73 ün güvenlik kodunu çözme olayı var aynısını sende yap olacak okii..

Pm at eğer yaparsan oke kardeşş... Bekliyorummmm...

ozlem.saatci

Üye
Teşekkürler

coco_coco

Üye
saol 3250

eybo

Üye
açıklamada sorun var sanırım pc suit olarak tanıttığımızda donanımı acıklamadaki gibi görmüyor..

endrocu

endrocu

Üye
6220 c'de de böylebir sorun var.Tel kapatıp açsanda açılır açılmaz telefon kiliti istiyor.Tel açılmadığı içinde Pc Suide bağlanmıyor & NNS'de.Imei numarasını vererek mastr code da denedim olmadı.Bütün forumları taradım hepsini denedim olmadı.Galiba bizim yapa bileceğimiz birşey yok.Servise yol gözüktü!!!

IIreNacII

Üye
ya şunu rapidshare den vermeyin bozuk rapid :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt