5700 kilit kodu :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdasdas

Üye
    Konu Sahibi
5700 kilit kodu :(
arkadaşlar telefonu kaybetmiştim 1 yıl önce geçen gün ablam eski eve gittiğinde banyo dolabının altında bulmuş telefona o sıralar kilit kodu koymuştum ne olduğunu hatırlamıyorum açmaya çalışınca kod istiyo buna bi çözüm yok mu ya? 5700 modeli bu telefonu kullanmayan bilemez şu an n70 var ama o bi başkaydı ya:vur

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
arkadaşlar telefonu kaybetmiştim 1 yıl önce geçen gün ablam eski eve gittiğinde banyo dolabının altında bulmuş telefona o sıralar kilit kodu koymuştum ne olduğunu hatırlamıyorum açmaya çalışınca kod istiyo buna bi çözüm yok mu ya? 5700 modeli bu telefonu kullanmayan bilemez şu an n70 var ama o bi başkaydı ya:vur

Arkadaşım N73 için yapmıştım... S60V3 oda.. Bende senin gibi sitelerden ve bazı basit -lerden yapmaya çalıştım olmadı.. Tamam abi baktım nokia.com dan... senin telefonda s60v3 ...
Bu programla kesin olacakk.. Sen dökümanı indir.. Word dosyası var. Orada n73 ün güvenlik kodunu çözme olayı var aynısını sende yap olacak okii..

Pm at... (özel mesaj) yaparsan veya yapamazsan.. Kesin bekliyorum..

askim822

askim822

Üye
Paylaşımın İçin Teşekküe Ederim. Son Adımda READ dediğim zaman Error veriyor..??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt