Symbian OS 2011in Yıldızı Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Symbian OS 2011in Yıldızı Oldu

StatCounter’ın yaptığı bir araştırmaya göre Symbian işletim sistemli telefonlar diğer işletim sistemli telefonların açık ara önünde bulunuyor. Android ve iOS işletim sistemleri yaptığı çıkış ve elde ettikleri pazar paylarıyla bile geride kaldılar.

Nokia WP7′ye henüz geçmedi. Fakat geçerse ortaya çıkacak istatistiklerde Nokia’nın en üstte olacağını söyleyebiliriz. Symbian’a olan ilgi Wp7′de de devam edecek gibi görünüyor.

iOS ve Android Çatışması

Bu istatistiklerde göze çarpan başka bir durum ise iOS ile Android işletim sistemlerinin birbiri arasındaki mücadele. Zira Android’in yükselişiyle beraber iOS’un düşüşü söz konusu. 2011′in son çeyreğinde iOS işletim sisteminin çıkış yaptığı ve tekrar düştüğü görülüyor. Öyle sanıyorum ki iPhone 4s’in çıkışı iPhone 5 hayallerini yıksada iOS’un yükselmesini sağlamış. Ancak yinede düşüşünü engelleyememiş.

• Beğen
Tepkiler: gel de inan ve SHS

SHS

SHS

Üye
herşeye rağmen zirvede 2011'de :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özellikle son çeyrekte büyük çıkış yaptığı görülüyor.

• Beğen
Tepkiler: SHS
pRime.

pRime.

Üye
şaşırtıcı. bazı arkadaşların hoşuna gitmeyecek ama. :)

----------Eklendi @ 19:21:21 ---------- Yazıldı @ 19:18:51 ----------

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve gel de inan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kim bilebilirdi ki? Diğer ülkelerde de durumlar çok karışık. Kuzey Ameriaka ve Avrupa da iOS birinci, Asyada ise Symbian açık ara farkla birinci. Sanırım sonucu en çok etkileyen Asya.

*-king-*

*-king-*

Üye
artış yapması beklenirdi ama bu çok fazla bi artış .

pRime.

pRime.

Üye
Kim bilebilirdi ki? Diğer ülkelerde de durumlar çok karışık. Kuzey Ameriaka ve Avrupa da iOS birinci, Asyada ise Symbian açık ara farkla birinci. Sanırım sonucu en çok etkileyen Asya.
kuzey amerika'da symbian hiç birinci olamadı zaten nokia oralarda satmıyor. motorola'yı ve apple'ı tercih ediyorlar genelde

• Beğen
Tepkiler: gel de inan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Diyeceğim zenginler, oralarda da fiyatlar çok düşük :hmmm Acaba neden?

*-king-*

*-king-*

Üye
Diyeceğim zenginler, oralarda da fiyatlar çok düşük :hmmm Acaba neden?

amerikanın çoğu ıphone 4s cıktıgında alıyo burada cıktıgında cok az bı kesım alıyo cunku orada 600 dolar burda 2000 lıra

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
amerikanın çoğu ıphone 4s cıktıgında alıyo burada cıktıgında cok az bı kesım alıyo cunku orada 600 dolar burda 2000 lıra

Bende bunu diyorum işte, zenginlikle bir alakası yok. Ucuza kaliteli sistem olunca tabii birinci olur.

*-king-*

*-king-*

Üye
Bende bunu diyorum işte, zenginlikle bir alakası yok. Ucuza kaliteli sistem olunca tabii birinci olur.

burada da fabrikası olsa hiç gümrük parası sorun olmıcak sadece telefon parası vericez ama olmuyo ıste

anılbaran

anılbaran

Üye
herşeye ragmen symbianı ve nokia yı çok seviyorum :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm asya istatistiklerde ne kadar önemli bir kez daha olduğunu gösterdi. Symbian'ı Tebrik ederim :)

• Beğen
AndroidOne

AndroidOne

Üye
nokia olsun bizim olsun.nokia ya tebrikler.

Türe

Türe

Üye
ilginç :hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
öyle yada böle birinci symbian ben ios deneyimini itouch4 te yasiyorum kotu yazılım degl ama symbian gbi ozgur bi yazlm degl sanki bi oyunun demosu gbi androidi zatn hic sevmedm bi hafta htc desire de kullandm android anlatldgi gbi degl

• Beğen
cyber

cyber

Üye
yürü be symbian kim tutar seni

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt