• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Symbian: Ölmedi, bomba gibi geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morphi

Morphi

Üye
    Konu Sahibi
Symbian: Ölmedi, bomba gibi geliyor!


Yeni Symbian'lar 2010'da çıkacak...

Symbian iki yeni sürümü bir arada duyurarak 2010'da iddialı olduğunu ortaya koydu. İlk olarak Symbian^3 adlı sürümünün 2010 yılının ilk çeyreğinde ve büyük ihtimalle Şubat ayında piyasaya çıkacağı açıklandı. Symbian^3, çok sayfalı ana ekran görüntüsü, HD video desteği, 2 GB'tan büyük dosyalarla çalışabilme ve HDMI desteği ile birlikte gelecek.

Nokia, Samsung ve Sony Ericsson gibi dev üreticilerin kullanacağı açıklanan yeni Symbian mobil işletim sisteminin bir sonraki sürümü olan Symbian^4 ise daha da gelişmiş özelliklere sahip olacak ve konuyla ilgili açıklamayı yapan Symbian ekibinden Victor Palau; "Symbian 4 sürümü, mobil işletim sisteminin komple bir revizyondan geçmiş hali olarak da düşünülebilir" diye konuştu.

Symbian 4'ün göze çarpan özellikleri arasında PC ile tam uyum sayesinde geliştiriclere sağlanan kolaylıklar geliyor. Bunun yanı sıra coğrafi konum belirleme ve işleme özellikleri de işletim sisteminin yeni sürümünde öne çıkacak olan özellikler arasında. Symbian^4'ün ne zaman kullanıma hazır olacağı açıklanmadı ama 2010 yılı içinde hazır olması bekleniyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, alixkandemir, haltie ve 3 diğerleri


amon35

amon35

Üye
hadi hayırlısı :)
 
_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
ins.Paylaşım için sağol
 
Godfather

Godfather

Üye
saol öğrendiğim iyi oldu :)
 
Progressivity

Progressivity

Üye
walla bu gidişle daha çok telefon değiştiririm gibime geliyor çünkü açıklanan özellikler çok heyecan verici
 
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sevindirici Bir Haber .. Teşekkürler Süreyya :oke:
 
Odysseus

Odysseus

Üye
Teşekkürler.

Yalnız anlamadıklarım var. Çok sayfalı ana ekran görüntüsünden kasıt nedir ?. Ekrana Gadget eklemekten falan mı bahsediyorlar, menü listesinden mi ?.

Symbian 3 bir geçiş dönemi yazılımı mı olacak ?. Bu 3G çıkmadan 4G'yi duyurmak gibi birşey çünkü. Symbian 3 duyurulup ardından Symbian 4 çıkarılacaksa büyük bir kesim Symbian 3'lü cihaz almak istemeyecektir. Neden birkaç ay sonra daha iyisini çıkacağını bildiğim halde eskimiş olanını kullanayım değil mi ?. Eğer arkasından Symbian 4 çıkarılacaksa çok yanlış bir tanıtım stratejisi izliyorlar.
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kodları kullanıcıya açılmadıktan sonra istersen symbian 5 çıksın beş para etmez.Son çırpınışları unlar symbianın.Yırtsa kendini nokia nın symbian üzerinde bıraktıgı tahribat unutulmaz.yanlış hamleler insanları bezdirdi.Nokia.nın symbian modelini asla almam.Sattım N73 ü zaten.Yıllar önce çıkan UIQ3 platformlu P1İ aldım çokda memnunum.Ha yıllardır nokia kullandıgım için onun pratikliğin göremiyorum ama en azından bana işkence çektirmiyor(hiç birşeyi olmasa bile S.E 128 MB RAM VE 256 MB ROM koymayı akıl edebilmiş)Ve hala diyorum uiq3 symbian 9.1 ve hatta 9.2 den bile daha verimli ericcson anlamsız bir şekilde öldürdü oda ayrı bir dava tabiki
Yine söylüyorum orta sekment NOKİA telefonlarının hangilerinde symbian verimli çalışıyor?
 
gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Hayırlısı bakalım ..
 

mekanik

Üye
yavaş yavaş telefon olmaktan çıkacak bu aletler...
 
haltie

haltie

Üye
teşekürler güzel haber amahani maemoya yüklenecekti.android noldu:s
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
yakin zaman da da olecek gibi gozukmuyor zaten ama gelecegin isletim sistemi andro ve win mobile bence
 
haltie

haltie

Üye
Symbian Ölmedi kalbimizde yaşıyor:d:
 
Aziz™

Aziz™

Üye
sağol kardeşim iyi haber oldu
 

redkeLL

Üye
[sıze=3]█▓▒░ beşiktaş ░▒▓█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀
[/sıze]
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çoklu altarnatif sistemelrin olması akıllı cep telefonları sektörünün ne kadar ilgi odağı oldugunu gösteriyor.Daha bir kaç yıl once java WM ve symbiandan başka altarnatifimiz yoktu.Şimdi maemo lar MEEGOO lar androidler havalarda ucusuyor.Androidden çok umutluydum umudum boşuna cıkmadı.İnşallah android bir telefon kullanma imkanım olur
 

alixkandemir

Üye
Symbian 4 çıkacaksa niye acele edeyim ki
hele bir yaygınlaşsin bakalım sanırım ki 2seneyi bulur daha
 
teomaniaa

teomaniaa

Üye
Hadi bakalım bizi daha neler bekliyor
 

OğuzcanAbi

Üye
Symbianlar ölmez maxicep bölünmez:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt