Symbian mı Android mi alsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
themardinli

themardinli

Üye
hemen alacaksan pw808 al ama vaktim var dersen 5ekimden sonra w8'li + purewiev teknolojisine sahip yeni bir mobile telefon çıkabilir. Hatta çıkacak da.

mcalisir

Üye
Bende de nokia telefon var. Bir de android telefon. Arada daglar kadar fark var. Eğer paran yedi yüz tl ve üzeri ise android den şaşma. Ama altı ise ucuz android çok dandik oluyor. Nokia daha iyi. Eğer ben arar mesaj atar arada net de gezerm yada ben fotoğraf müzik önemli ise nokia derim . N8 808 alanında rakipsiz ama sybian ölü bir sistem. Hiçbir güncelleme ilerleme bekleme. Yok ben oyun oynarım nette çok gezerm telefon elinden dusmez ise android den şaşma. Bence çok övüyorlar ama wp den benim hiçbir beklentim yok. Acaba android ile yarışacak ne artısı olacak bilmiyorum.

15097

15097

Üye

symbian alıp pişman olmayan mı var :(

- - - Eklendi - - -

ben pişmanım çünkü symbianda oyun yok uygulama yok hiçbir şey yok.
Var tabii.Bazı insanlar için mükemmeldir Symbian.

themardinli

themardinli

Üye
Milletin Symbian'ı yerden yere vurması gerçekten çok mânidar. Symbian ki İnsanlığa sunulmuş ilk mobile işletim sistemi, sizin şiddet ile övdüğünüz Android ve İOS'un ilham kaynağı, babası. Bu konu da Nokia'nın biraz sadakâti hakettiğini düşünenlerdenim doğrusu. Şirketin kendini toparlaması için biraz el atarsanız göreceksiniz ki; kendini bayağı geliştirecektir. Bu bunalım döneminde bile purewiev teknolojisinin altına imza atıyorsa daha güzel şeylerin çıkacağını düşlemek zor olmamalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt