Symbian mı Android mi alsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
windowsun mobili gibi düşün android oyunlarının kalitesinde oyunlarıda çıkar ayrıca nokia ve ayrıca prewiev teknolojiside olursa tam senin arafığın cihaz

oyunlar bence androidden daha iyi grafikli gelecek:oke:çünkü dx11 desteği var

SheFy

SheFy

Üye
işini aceleye getirme wp8 ve iphone 5 in çıkmasını bekle çıkan telefonları karşılaştırıp en uygun olanını alırsın. Bu senin için daha iyi olacaktır.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s3 al ;) Hem daha çok tutulan bir telefon ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
İphone 5 i bekle çıksın bi gör ondan sonra kararını ver...

ANIL

ANIL

Admin
şuanda telefona ihtiyacın varsa bekleme bence...

ikisi arasında ise kamera benim için o kadar önemli değil diyorsan S3 almalısın. S3te yeterli bir kamera var...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bak şöyle bir tespit yapalim.

Nokia lumia seriler 800-710-900 cıkardi = 5m satti

Samsung galaxy s3 u cıkardi = 20 milyona ulaştı aradaki farkı sen düşün.

808 1500 tl yi kamerasi icin vereceksen yazık edersin parana :) Fotografcıysan herşeyın pixel olmadıgını anlarsın ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bak şöyle bir tespit yapalim.

Nokia lumia seriler 800-710-900 cıkardi = 5m satti

Samsung galaxy s3 u cıkardi = 20 milyona ulaştı aradaki farkı sen düşün.

808 1500 tl yi kamerasi icin vereceksen yazık edersin parana :) Fotografcıysan herşeyın pixel olmadıgını anlarsın ;)

e kardeşim herkes tutturmuş megapixel ile iş bitmez diyor. Tamam biliyoruz herşey megapixel ile bitmiyor fakat bu telefonun da en cep telefonları arasında en iyi kamerası var. Neredeyse 1000tl lik fotoğraf makinası ile eşdeğer fotoğraf çekiyor bunu 41 megapixele değil zaten pureview teknolojisi ile yapıyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye

e kardeşim herkes tutturmuş megapixel ile iş bitmez diyor. Tamam biliyoruz herşey megapixel ile bitmiyor fakat bu telefonun da en cep telefonları arasında en iyi kamerası var. Neredeyse 1000tl lik fotoğraf makinası ile eşdeğer fotoğraf çekiyor bunu 41 megapixele değil zaten pureview teknolojisi ile yapıyor.

Kardeşim 1000 tlılık makıneyı al eline bırde bu telefonu al cek bakalım bır yakın cekım yap birde uzak cekım bırde uzaktakı nesneyı zoom yapıp cek bakalım hangısı daha cekıyor görursun.

Tamam işte pureview pixel eklıyor fotoya herşey pixel ile bıtmıyor fotografcılıkla az ilgin varsa bunu bilebilirsin :)

Jitou

Jitou

Üye
Bence Android

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
arkadaşlar telefon alacağım ama karar veremedim.....

nokia 808 düşünüyorum ama sertifika sorunundan dolayı hevesim kaçıyor..

diğeri ise.. galaxy s3 düşünüyorum.. bunun ise kamera ve flaşı düşük...

sizin tavsiyeniz nedir acaba?? ( Fiyat önemli değil )

Sertifika sorun değil. installserver.exe yi yazılıma ekleyip flashla. Sertifika sorunun kalmaz. Eğer cihazı kamera ve multimedya amaçlı kullanacaksan 808 alabilirsin. Ancak oyun ve yeni uygulamalar tercihinse android almalısın.

PriZm

PriZm

Üye

kaldıramasa niye bu özelliği koysunlar ki:hmmm ama bana da bi tuhaf geldi.en azından optimize edilmiş versiyon koyabilirler:oke:
bence imkanı yok.daha pc deki dx 11 de optimizasyon sorunu varken mobilde bu iş zor.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben ne symbian nede android alma derim. Bekle wp8 li birşey al

furkan5800

furkan5800

Üye
Tabi ki Android.

Metin MF

Metin MF

Üye
symbian pişmanlıktır :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Android bencede.

MaxipmaN

Üye
oyun için android tabiki

anılbaran

anılbaran

Üye
canım kardeşim sertifika sorunu çözmek 5 dk sürüyor

- - - Eklendi - - -

bolca uygulama var zaten. Symbian 3 uyg. Bölümüne bak anlarsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt