Symbian mı Adroid mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi
Symbian mı Adroid mi
Bu günlerde çok tartışılan 2 yazılımı merak ediyorumda sizce bu yazılımların hangisi daha iyi birçok kişi android diyor ama symbianın küçümsenmemesi gerekir.

----------Eklendi @ 17:24:49 ---------- Yazıldı @ 17:24:14 ----------

Symbian mı Android mi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
android :oke:

• Beğen
Tepkiler: ermanatfl ve gazel14
anılbaran

anılbaran

Üye
bu konu daha önce acıldı ve herkes android diyo ben 2016 ya kadar symbian ondan sonra android derim 5800 dan sonra bi tane daha symbian alıcam anca ondan android derim zaten android daha tam oturmuş bi sistem degil 3 sene sonra tam oturur anca

baranselona

baranselona

Üye
:) android

cihatyılmaz

Üye
symbian ama son versiyon olmak koşuluyla yani ANNA ya da BELLE.
android için herkes hızlı diyo faka cpu hızları kıyaslandığında önce İOS snra SYMBIAN snra ANDROİD geliyo.

nonamex

Üye
Android diyorum

Nokia Symbian'ı doğru düzgün geliştirmezken, Google Android'in üzerinde deli gibi çalışıyor. Symbian'li cihazlarda kullanılan işlemciler çok zayıf ve Symbian'ın oyun uygulama desteği yetersiz.

----------Eklendi @ 17:45:50 ---------- Yazıldı @ 17:45:11 ----------

android için herkes hızlı diyo faka cpu hızları kıyaslandığında önce İOS snra SYMBIAN snra ANDROİD geliyo.

Ben Android'li cihazımın CPU hızını 600 mhz'ye düşürdüğümde telefon hala N8'den hızlı çalışıyor, bu mantığa göre yavaş çalışması gerekirdi..

• Beğen
Tepkiler: ermanatfl
gazel14

gazel14

Üye
    Konu Sahibi

Katılıyorum sana kardeşim herkes android diyor bazıları bilip bilmeden yazıoarlar bende bu konuda anı fikiliyim birde bende 4-5 yıl stmbian diyorum sonra android diyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
Katılıyorum sana kardeşim herkes android diyor bazıları bilip bilmeden yazıoarlar bende bu konuda anı fikiliyim birde bende 4-5 yıl stmbian diyorum sonra android diyorum
aynen arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyom

• Beğen
Tepkiler: gazel14
galata7788

galata7788

Üye
bence android

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
symbian belle çok güzel gözüküyor. Inşallah çok iyi olur da beni yanıltır. Ben de symbianı çok seviyorum ama bana istediğimi veremiyor şu an.

Deleted.

Üye
Android diyorum

Nokia Symbian'ı doğru düzgün geliştirmezken, Google Android'in üzerinde deli gibi çalışıyor. Symbian'li cihazlarda kullanılan işlemciler çok zayıf ve Symbian'ın oyun uygulama desteği yetersiz.

----------Eklendi @ 17:45:50 ---------- Yazıldı @ 17:45:11 ----------

Ben Android'li cihazımın CPU hızını 600 mhz'ye düşürdüğümde telefon hala N8'den hızlı çalışıyor, bu mantığa göre yavaş çalışması gerekirdi..

KESİNLİKLE! Katılıyorum doğru söylüyorsun. Symbian'ı doğru düzgün geliştirmiyorlar. İşlemciye zaten diyeceğim bişey yok. Çok iyi açıklamışsın. Oyun ve uygulama konusunda da katılıyorum. Örneğin benim 5800'da oynadığım en güzel oyunlar: İlk aldığım gün Raging Thunder, :) Doodle Jump.:ehe Bi de Tavla (Offscreen):naughty: onda da çok bug var :) Yani: Android :D

61semih

61semih

Üye
android :good:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
daha tam oturmadı ama uygulama destegi bolca oldugundan mecburen şimdilik android.yani sana şöyle diyim,symbianın saglamlıgı androidin yazılımı.

Sarangni

Sarangni

Üye
daha tam oturmadı ama uygulama destegi bolca oldugundan mecburen şimdilik android.yani sana şöyle diyim,symbianın saglamlıgı androidin yazılımı.

Buna şöyle desek daha doğru olur galiba. Nokia'nın sağlamlığı androidin yazılımı. Eğer ki Nokia androidli telefonlar üretseydi şu anda rakipsiz olmaya adaydı. Ama onlar yollarına başka bir şekilde devam edecekler. Umarım bir gün Androidli Nokialar gelir.

61semih

61semih

Üye
Buna şöyle desek daha doğru olur galiba. Nokia'nın sağlamlığı androidin yazılımı. Eğer ki Nokia androidli telefonlar üretseydi şu anda rakipsiz olmaya adaydı. Ama onlar yollarına başka bir şekilde devam edecekler. Umarım bir gün Androidli Nokialar gelir.
zor biraz. ama olsa ıyı olurdu tabi

nonamex

Üye
adem-t

adem-t

Üye
Android(h)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tabikide.adamlar şu ana kadarki en saglam telefonları ürettiler(özel markalar hariç).

fireman87

fireman87

Üye
Android çünkü ; İşletim sistemi hem daha rahat hemde özgür, oyun ve uygulama açısından sıkıntı çekmezsin, sıkılmazsın..
Androidi seviyorum cünkü tüm sürümlerine yemek isimlerine veriyor.. 2.1 eclair,2.2 froyo,2.3 gingerbread,3.0 honeycomb,4.0 ice cream sandwich ...
Ve android 1.7'den sonra patlama yaptı ve açılmaya basladı 1.7'de androidin ne olduğunu bilmiyorduk ama simdi..
Umarım bu yükseliş birden düşürmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt