symbian ama son versiyon olmak koşuluyla yani ANNA ya da BELLE.
android için herkes hızlı diyo faka cpu hızları kıyaslandığında önce İOS snra SYMBIAN snra ANDROİD geliyo.
symbian ama son versiyon olmak koşuluyla yani ANNA ya da BELLE.
android için herkes hızlı diyo faka cpu hızları kıyaslandığında önce İOS snra SYMBIAN snra ANDROİD geliyo.
aynen arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyomKatılıyorum sana kardeşim herkes android diyor bazıları bilip bilmeden yazıoarlar bende bu konuda anı fikiliyim birde bende 4-5 yıl stmbian diyorum sonra android diyorum
Android diyorum
Nokia Symbian'ı doğru düzgün geliştirmezken, Google Android'in üzerinde deli gibi çalışıyor. Symbian'li cihazlarda kullanılan işlemciler çok zayıf ve Symbian'ın oyun uygulama desteği yetersiz.
----------Eklendi @ 17:45:50 ---------- Yazıldı @ 17:45:11 ----------
Ben Android'li cihazımın CPU hızını 600 mhz'ye düşürdüğümde telefon hala N8'den hızlı çalışıyor, bu mantığa göre yavaş çalışması gerekirdi..
Doodle Jump.
Bi de Tavla (Offscreen)
onda da çok bug var
Yani: Android 
daha tam oturmadı ama uygulama destegi bolca oldugundan mecburen şimdilik android.yani sana şöyle diyim,symbianın saglamlıgı androidin yazılımı.
zor biraz. ama olsa ıyı olurdu tabiBuna şöyle desek daha doğru olur galiba. Nokia'nın sağlamlığı androidin yazılımı. Eğer ki Nokia androidli telefonlar üretseydi şu anda rakipsiz olmaya adaydı. Ama onlar yollarına başka bir şekilde devam edecekler. Umarım bir gün Androidli Nokialar gelir.
zor biraz. ama olsa ıyı olurdu tabi
tabikide.adamlar şu ana kadarki en saglam telefonları ürettiler(özel markalar hariç).Buna şöyle desek daha doğru olur galiba. Nokia'nın sağlamlığı androidin yazılımı. Eğer ki Nokia androidli telefonlar üretseydi şu anda rakipsiz olmaya adaydı. Ama onlar yollarına başka bir şekilde devam edecekler. Umarım bir gün Androidli Nokialar gelir.