Joker
Emekli Yönetici
Önemli olan bu işte abi kardeşlik dostluk forumda bu kalmazsa zaten bir tadıda olmaz.Benim için en değerli şey dostluk
inşallah
ortaya 1 tepsi tatlı söyledim tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tüm yönetim anlaşmışsınız zaten size doğru gelio ama gördüğün üzre çoğu üyekatılmıyo sizeyapılan düzenleme gerekliydi arkadaşlar symbian OS çatışında toplanması gerekiyordu yönetim olarak bunu yaptık siz s60v3 s60v5 ve S^3 sistemleri başlı başına farklı sistem gibi gösüyorsunuz ama öyle değiller bir uygulama 3 sistemide destekliyor doğal olarak her biri farklı sistem değildir sırasıyla geliştirmelerdir aynı android sürümleri gibi düşünün aynı ios sürümleri gibi bu düzenleme ile zararlı değil karlı çıktık symbian olarak en üstte yer aldık bu düzenleme hakkında fanatik şekilde değilde daha çok radikal bir bakış açısıyla bakmanızı isterim
Hepsini neden "Nokia" başlığı altında toplamadınız?
yapılan düzenleme gerekliydi arkadaşlar symbian OS çatışında toplanması gerekiyordu yönetim olarak bunu yaptık siz s60v3 s60v5 ve S^3 sistemleri başlı başına farklı sistem gibi gösüyorsunuz ama öyle değiller bir uygulama 3 sistemide destekliyor doğal olarak her biri farklı sistem değildir sırasıyla geliştirmelerdir aynı android sürümleri gibi düşünün aynı ios sürümleri gibi bu düzenleme ile zararlı değil karlı çıktık symbian olarak en üstte yer aldık bu düzenleme hakkında fanatik şekilde değilde daha çok radikal bir bakış açısıyla bakmanızı isterim
: +123456789123456789123456789
- - - Eklendi - - -
Levent abi sende belirtiyorsun "yönetim olarak böyle bir karar aldık " üyelerin söz hakki yok yani öyle mi ?
1 tik fazla olacak diyor Ozan abi tamam hakli ama 15 sayfa mesaj var tek tek hepsini okudum abi büyük çoğunluğu karşı gelmiş her gün sayisiz paylaşim yapanlar da var bunların içinde. Hic mi görüşlerine saygi duyulmuyor abi ?
Aykut aşk olsun ben yazılım destek te yardım etmiyormuyumvallaha en iyisi bu olmuş itirazların
symbian,ı nokia öldürmüş zaten maxicep gömmüş çokmu?
n8 için hala donmadan çalışan bir tarayıcı bile yayınlamadılar bende
samsung,a geçiş yaptım
sitedede ölü bir sistem için raf değişikliği yapılmış büyütmeye gerek yok görüşündeyim
cihaz değiştirmemle alakası yok kardeş
2 tık fazla basmışız çokmu
çok diyorsan haklısın demekten başka birşey gelmez elimden
symbian'da uygulamalar bile gözükmüyor. en yoğun bölümleri anasayfada ufacık link olarak kaldı. son yazılan mesajları görünmüyor. 10 tane bölümden hangisine mesaj yazıldığını nereden bileceğiz?
örnek olarak verilmiştir başka taraflara çekilmesin:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?