yilan53
Üye
-
Konu Sahibi
-
alsammı almasammı ????
alsammı almasammı ????
Böyle bişey olmayacak.. Yani yeni telefon çıkartmama olayı yalan.
Sadece ürün yelpazesini kısıtlayıp, low-end'ler için symbian telefonlar üretilmeye devam edilecek. 2013 yılının sonlarına doğru tamamen azalacak, neredeyse hiç üretilmeyecek.. Haber yalan yani.
Herşeyi bırakında düşünün: Yaklaşık 20 Seneyi bir anda çöpe atamaz nokia.
Utku™;3245858' Alıntı:chip ve yalan haberleri......
bence iyi düşün derim symbianın ve nokia nın geleceği ortada symbiandan ellerini eteklerini çekecekler böyle olunca daha az program yapımcısıyla bağlantı kuracaklar böylece yeni oyun yeni program vs çok azalacak.
windows phone 7 üzerine ağırlık verecekler güncelleme desteğide giderse zaten halimiz ne olur bilemiyorum zaten güncelleme çıksa bile 1 2 ay sonra yüklüyorsun anca yani 1 yılda en fazla 2 güncelleme falan yaparsın çıkacakta türkiye için gelecekte ...
samsung galaxy s üzerinede düşün derim çok kaliteli denemiştim ve hayran kalmıştım n8 biraz daha ucuz diye onu aldım şimdi keşke biraz daha paraya kıyıp galaxy s alsaydım diye düşünüyorum.
Htc telefonlarda da aklım kalmadı değil htc ye mutlaka bak derim müthiş telefonları var özellikle ram işlemci konusunda vs çok cömertler genelde çok iyi sistemleri var düşünmeden alma derim
Al al kardeş bende alcam.telefonun herşeyisini araştırdım sağolsunlar sitedeki arkadaşlar çok yardımcı oldular..
kesinlikle daha önce çok yalan haber vermişti
htc telefonlar iyi ama çok büyük benim için en çok 3,5 " olmalı telefon galaxy sdede flash yok :S
aynen ama 2. partiyi beklesekmi ? ne zaman gelir ? :S
2. partiyi beklemene gerek yok derim çünkü okuduğum kadarıyla tek fark pr 1.1 ile birlikte gelecekmiş bu güncellemeyi kendinde yapabilirsin ama zaten artık beklemek zorundasın sanırım kimse bulamıyor n8 seninde kolay bulabileceğini sanmam.kesinlikle daha önce çok yalan haber vermişti
htc telefonlar iyi ama çok büyük benim için en çok 3,5 " olmalı telefon galaxy sdede flash yok :S
aynen ama 2. partiyi beklesekmi ? ne zaman gelir ? :S
montaj sorunu varmış ya ondan diyorum 2. partiyi beklesemmi diye yoksa bursada her eyrde n8 var =)
montaj sorunu varmış ya ondan diyorum 2. partiyi beklesemmi diye yoksa bursada her eyrde n8 var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?