symbian hacksıiz 6 tane ev ekranı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
symbian hacksıiz 6 tane ev ekranı
işte arkadaşlar artık hack kullanmadan ev ekranınızı çoğaltabilceksiniz aşagıdaki adımları sırasıyla ve doğru şekilde yaptıktan sonra 6 ev ekranına sahip olmuş olcaksınız hadi kolay gelsin

sevgili N8/E7/C7/C6-01 (Tüm S ^ 3 cihazlar) 6 ana ekran oluşturmak için aşağıdaki adımları yapmanız yeterli.

01. Ekteki dosyayı 200159c0.zip indirin
02 klasörü ayıklayın. Yanlış bir şey giderseniz, acil durumlarda kullanmak için telefonunuzun içeriğini yedekleyin
03 . USB yığın depolama modunu (çok önemli). Yoluyla bilgisayara bağlayın Nokia N8
04. Telefonunuza \ Private \ 200159c0 klasör (orada değilse oluşturun)
05. PC'nizdeki tüm bu AYIKLANAN dosyaları (her ikisi de "import" ve "install" alt klasörler) telefona E kopyalayın: \ Private \ 200159c0 klasör (varolan tüm dosyaları üzerine yazmak / değiştirin).
06 . 1 dakika bekleyin.
07. Çevrimdışı modu. Telefonunuzun profilini değiştirme
08. Şimdi telefon, Menü> Ayarlar> Telefon> Telefon yönetimi gidin. > Fabrika Ayarlar>

güle güle kullanın

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
bı yanlıslık oldu arkadaslar C: yukluonuz umarım yardımcı olmustur benım telefonum zaten hacklı oldugu ıcın ınstall yok ama sız ınstallıda atıyonuz

Tepkiler: SSnıper ve ^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hiç belli olmaz,Eline sağlık dostum işime yarayacak.

Tepkiler: cengizx1

Re13eL

Üye
belle var ama 2 ekran yetiyor.

Tepkiler: MertcaN9

^BaRoN^

Üye
Adam size ne yapsa yaranamıyor yahu,paylaşmasa bağırır edersiniz,6 ev ekranı falan istiyoruz diye paylaşıncada laf edersiniz.

Tepkiler: StigmatA
Teşekkürler C6 cıların işine yarayacak .

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kımse kımseyle tartısmasın bende bılıyorumkı belle suabtın baslarında gelcek ama suanda telefonunu hacklemeden 6 ev ekranına sahıp olmak ısteyen varsa dıyerekten bole bı konu actım...

teşekkürler

----------Eklendi @ 20:43:08 ---------- Yazıldı @ 20:26:27 ----------

gardaş dediklerini eksiksiz yaptım widget kaldırıldı dedi hala 3 tane var kardeş

yeauw

Üye
evet ya telefonda ing zaten ) ne ypcz tel kapatıp açtım hata geldi

aynen ve o hatadan sonra menüdeki tema resmi kalktı siyah resim geldi değişmiyor offffff

sonra fabrika yarlarına geri donce

Bende de kendi 3 ekranı yetiyor ama bazı arkadaşlar çok widget falan ekliyor,onlar için iyi olacak bu paylaşım.Emeğine sağlık dostum

yeauw

Üye
fabrka ayarna dönerken sistemdeki dosyaları silerek mi yoksa silmedenmi silmeden yptim hata geldi bi resimli açıklarsanız sevinrm

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar bı yerlerde hata yapıonuzdur en kısa surede resımlı anlatım yapıcam

----------Eklendi @ 17:24:23 ---------- Yazıldı @ 17:22:24 ----------

suanda benım telefonum hacklı oldugu ıcın resımlı anlatım yapamıom ama ıstersenız gıdecegınız yolları resımlı gosterebılırım

----------Eklendi @ 18:06:27 ---------- Yazıldı @ 18:04:20 ----------

teşekkürler

----------Eklendi @ 20:43:08 ---------- Yazıldı @ 20:26:27 ----------

gardaş dediklerini eksiksiz yaptım widget kaldırıldı dedi hala 3 tane var kardeş

seçenekler yazısına tıkla ve orda yeni giriş ekranı yazısı çıkacak

yeauw

Üye
kardeş hata geldi yne sinirlendim yapana kadar belle gelecek

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
hatada ne yazıyo ?

yeauw

Üye
tel ing bidha bakıp yazym mı?

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
tel ing bidha bakıp yazym mı?

arkadsım widget hatası verıcek telefon sonra temalardan degıstırısın ekran resmını falan seceneklere tıklayınca yeni giriş ekranı diye bi yazı olcak ben sahsen denedım dıyom yapan arkadsta var

najanaja

Üye
bu kadar uğraşa hiç gerek yok anna mod yükledim ben tele yükleme seçeneklerinde çoklu ev ekranı işaretledinmi ev ekranını 6 ya kadar çıkarabiliyosun ayrıca müzik çalarda da eko ayarı kısmı ekleniyor ekstra eko prosuna ihtiyaç yok en kolay yöntem.

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım o mod elınde olmayanlar napsın herkez hersyı yapmakta ozgur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...