Telefonun fp2 ye güncellenmiş, üst konuda fp2 ler için olan konuya bak...mobile Security ve rompatcher kur dedim ama bu bir yerleşik uygulanadır diyo![]()
teşekkürler ama ben şurda takıldım Installserver 1.7 bu programı aradım bulamadım nerden bula bilirim :/
1.sayfada eklenmiş dosyalara bak orada var zaten.konuda yazılan dosyaların hepsi oradateşekkürler ama ben şurda takıldım Installserver 1.7 bu programı aradım bulamadım nerden bula bilirim :/
Forumda signed olan başka versiyon x-plore lar var Serkan kardeşim..X-plore kurulmuyor yardım edinn sertifika hatası veriyor...
bazı telefonlarda bu hatayı veriyor...ben anlamıyorum bu işi x-plore nasıl kurulmaz signed zaten![]()
tmquarantina klasörünü zipten çıkaracaksın, seçeneklerden çıkar de ve hedef olarak C:/ kök dizinini seç...
senin telefonun S^3, onun için installserverS^3.exe dosyasını C:/sys/bin klaörüne atacaksın...
Ayrıca belle refresh olduğu için yine birinci sayfada ekte olan installserverRP+v1.7.rmp dosyasını da C:/patches klasörüne atacaksın...
Sen öncelikle tmquarantina klasörünü, klasör olarak C:/ kök dizinine at ve mobilsecurity ile restore yap, sonra Rompatcher uygulamasını yükle... yapamadığın yerde mesaj at..
zipten çıkarma ve taşıma işlemlerinin tümünü x-plore ile yapacaksın zaten...hepsini okursan sevinirim kardeşim hepsinde farklı şeylerden bahsettim ve bağlantılı ilk başda şu tmquarantinayı nasıl zipe atacağımı söylermisin yaw symbianhack.rarı E:download dizinine atıyorum sonra winrardan açılıyor sonra zipe girip E:download klasörüne girdiğimdede bom boş içi bide winrardan extract hereye basınca bida zipe girdiğimde tmquarantina klasörünü gördüm download dizininde ancak bu seferde ona basıncada bomboş bi syfa çıkııor sonrada xploreye girip zipe taşı fln yapayım dedim tmquarantina klasörüne girdim ama menüde zipe taşı diye birşey yokdu.Acaba hiç ip kullanmadan xploreden menüye basıp çıkar ddyip c nin üstüne bassam olrmu kök klasöre atarmı yada dosya yöneticisinden symbianhack.rarı indirdiğim E:download klasörüne girip tmquarantşna klasörünün üstüne basılı tutup taşı diyip direk xplore ya da zip kullanmadan C ddki kök klasör yazana atsammı veyada bu symbianhack.rar dosyasını direkt c klasörüne indirsem yine kök klasöre gitmiş olrmu acil bana bunlar hakkında bi ayrıntılı anlatsan karddşim zipten çıkaracaksam xplore bi işe yaramıor ozmn dosya yöneticisindede taşı diyip kök klasöre atılabiliyor bunların farkı ne nasıl yaşmalıyım snn bana indirttiğin xplore yüklü ona göre yardım eddrsen çok sevinirim biraz ayrıntılı olrsa çok iyi olr şimdiden saol
Telefonun Fp2 ye güncel olduğu için bu konudan hack olmaz... Üst konuda fp2 ler için hack konusu var oraya bak...mobile security yükleyemiyorum yerleşik bileşen hatası veriyor yardımcı olurmusunuz (nokia 701)
xplorede tmquarantinayı çıkar yapabiliyorum anck c ye tıklayınca kök klasör yoq zipe bakıncada yine olmuyor ve tmquarantinayı menüye fln basınca kes ya da kopyala yazısıda yoq snn dediğin gibi hiç zip ve xploreyi kullanmadan dosyalardan E klasörüne girip tmquarantina klasörüne basılı tutup taşı diyip kök klasöremi basayım ama işde böyle oluncada xplore ve zip hiç bir işe yaramıor karddş bi ayrıntılı olarak nerden yapcağımı bi anlatsan şunu çok iyi olr şimdiden saol yardımların için eğer bundan sonrada yapamazsam ztn uğraşmıyacam kardeşm ilk baş yanlış olrsa diğerlerini yapmamında bir mantığı klmaz.